Libnet.ro
UNICEF

19:00

UPDATE Alegeri 2019, primele estimari ale noului Parlament / Se preconizeaza cea mai mare prezenta la vot din ultimii 20 de ani / Sfarsitul bipartitismului in PE

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Alegeri 2019, primele estimari ale noului Parlament / Se preconizeaza cea mai mare prezenta la vot din ultimii 20 de ani / Sfarsitul bipartitismului in PE

Cele doua principale familii politice politice din Parlamentul European, dreapta conservatoare PPE si social-democratii, nu mai detin singure majoritatea intr-un hemiciclu mai fragmentat ca niciodata, potrivit unei prime proiectii publicate duminica de Parlamentul European, scrie AFP. continuă pe Hotnews

UPDATE Alegeri 2019, primele estimari ale noului Parlament / Sfarsitul bipartitismului in PE

Cele doua principale familii politice politice din Parlamentul European, dreapta conservatoare PPE si social-democratii, nu mai detin singure majoritatea intr-un hemiciclu mai fragmentat ca niciodata, potrivit unei prime proiectii publicate duminica de Parlamentul European, scrie AFP.

Alegeri 2019, primele estimari ale noului Parlament / Se preconizeaza cea mai mare prezenta la vot din ultimii douazeci de ani

O prima estimare a componentei viitorului Parlament European indica 173 de parlamentari pentru conservatorii europeni PPE), iar cel al socialistilor SD) 147, in timp ce grupul ALDE-partidul lui Macron 102 parlamentari.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019: Primele estimari ale noului Parlament si ale prezentei la vot

Primele estimari ale componentei noului Parlament European, in baza rezultatelor exit poll-urilor din 11 tari si a intentiilor de vot pre-electorale din 17 state membre: Aceste cifre provin din estimarile.

EXIT POLL Europarlamentare 2019. Primele estimari privind rezultatele alegerilor, pe adevarul.ro, la ora 21:00

Rezultatele exit-poll-ului Avangarde privind alegerile europarlamentare vor fi publicate pe adevarul. ro in ceasta seara, la ora 21.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Primele sondaje de opinie. Surpriza-uriasa la vot

PSD siPNL sunt cap la cap in cursa pentru alegerile europarlamentare, iar USR-Plus e aproape. Potrivit datelor de pana la ora 17. 30 ale unui sondaj de opinie.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Primele REZULTATE EXIT-POLL. Surpriza colosala la vot

Potrivit exit-poll-ului CURS-AVANGARDE realizat la comanda Antena 3, PSD, PNL sunt creditate cu 25. 8%, iar USR cu 23. Pro Romania - 5. 7%, UDMR si PMP - 5%. ALDE ar avea.

Alegeri Europarlamentare 2019 si Referendum 2019. Primele cifre cu prezenta la vot. Datele la ora 8 si in timp real

Europarlamentare 2019. Avem deja primele cifre cu prezenta la urne. in prima jumatate de ora, la europarlamentare au votat 125. 000 de romani, la referendum prezenta a fost ceva mai.

Alegeri Europarlamentare 2019 si Referendum 2019. Primele cifre cu prezenta la vot. Datele la ora 9 si in timp real

Europarlamentare 2019. Avem deja primele cifre cu prezenta la urne. in prima jumatate de ora, la europarlamentare au votat 125. 000 de romani, la referendum prezenta a fost ceva mai.

LIVETEXT Liviu Dragnea, declaratii dupa primele rezultate ale alegerilor

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca va face declaratii de presa dupa publicarea primelor rezultate exit-poll de la scrutinele de duminica.

Europarlamentare 2019. Primele rezultate din diaspora. PSD, infrangere zdrobitoare

Social-democratii au suferit o infrangere clara in Noua Zeelanda, tara unde Alianta 2020 USR-PLUS a castigat detasat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2557 seconds )