Libnet.ro
UNICEF

21:15

UPDATE Alerta cu bomba la Primaria Capitalei, inaintea sedintei Consiliului General Ce spune Gabriela Firea

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Alerta cu bomba la Primaria Capitalei, inaintea sedintei Consiliului General Ce spune Gabriela Firea

O persoana a anuntat joi dimineata plasarea unei bombe in sediul Primariei Capitalei, avand loc verificari ale pirotehnistilor, care au stabilit ca alarma a fost falsa. Alerta a avut loc cu putin timp inaintea sedintei de la ora 10. 00 a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB), in care Gabriela Firea incearca din nou sa supuna la vot propunerea de a-i da lui Costica Constanda o bucata de circa 11. 000 mp din Satul Francez pentru a scapa de executarea silita pentru suma de 115 milioane de euro, pentru care exista hotarare judecatoreasca definitiva. continuă pe Hotnews

Alerta cu bomba la Primaria Capitalei

Politia Capitalei a fost sesizata prin serviciul de urgenta 112 despre faptul ca la Primaria Municipiului Bucuresti se afla un dispozitiv exploziv.

Amenintare cu bomba la Primaria Capitalei. Pirotehnistii SRI au intervenit de urgenta

E amenintare cu bomba, joi dimineata, la Primaria Capitalei. Un apel la 112 a anuntat ca a fost plasat un dispozitiv explozibil si e pericol acolo.

Amenintare cu bomba la Primaria Capitalei. Alerta este falsa

Un apel la 112 anunta joi dimineata ca in cladirea Primariei Bucuresti este o bomba. Din fericire, echipa pirotehnica a ajuns la concluzia ca a fost o farsa.

Veste bomba despre candidatura lui Traian Basescu la Primaria Capitalei. Au inceput sa le tipareasca deja

Lupta pentru un scaun de primar a inceput deja, cu toate ca data campaniei este pe 28 august, iar cea a alegerilor propriu-zise, pe 27 septembrie. Printre candidatii la postul de Primar General al Capitalei s-ar afla, dupa cum spun sursele, si fostul presedinte Traian Basescu, care a mai fost in aceasta postura de doua .

Adrian Iordache, directorul Directiei Juridic din Primaria Capitalei, si-a dat masca jos in timpul sedintei de Consiliu General

Adrian Iordache, directorul Directiei Juridic din Primaria Capitalei, si-a dat masca jos in timpul sedintei de Consiliu General de joi. Acesta se afla la prezidiu alaturi de Primarul Gabriela Firea si secretarul general al Primariei, Georgiana Zamfir. Reamintim ca purtarea mastii in spatiile inchise este obligatorie. Consilierii generali nu sunt prezenti fizic in sala de Consiliu General deoarece sedinta se defasoara online.

Traian Basescu, decizie de ultima ora: Sunt hotarat sa candidez la Primaria Capitalei. Nu sunt lacheu. Ei vor fi responsabili daca Firea ramane primar

Traian Basescu vine cu o veste-bomba. Fostul presedinte a anuntat, marti, ca e hotarat sa candideze la Primaria Capitalei in cazul in care PNL si PMP nu ajung la o intelegere privind o candidatura comuna la Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Amenintare cu bomba la Primaria Capitalei, Gabriela Firea acuza interese in jurul afacerii Costanda: Trebuie sa platim de unde nu avem 115 milioane de euro sau sa dam in plata un teren din Cartierul Francez (VIDEO)

Conturile Primariei Capitalei vor fi blocate in totalitate in 3 august, iar primarul general Gabriela Firea a tras un nou semnal de alarma si sustine ca se incearca transformarea Bucurestiului intr-un .

inca un candidat surpriza la Primaria Capitalei. E adjunctului fostului deputat PSD

A aparut inca un candidat surpriza la Primaria Capitalei. Gabriela Firea se va bate cu Nicusor Dan, candidatul Dreptei Unite, dar, pe ultima suta de metri se anunta o noua candidatura neasteptataa. Este un candidat la care nimeni nu se astepta. Se anunta un candidat surpriza pentru Primaria Capitalei. E adjunct al unui fost deputat .

Firea, intrebata daca e razboi pentru Primaria Capitalei: Cei care vaneaza Primaria Capitalei nu au nicio dorinta de a rezolva problemele

Primarul general, Gabriela Firea, afirma ca este un razboi al stelelor pentru Primaria Capitalei, iar toti cei care au anuntat ca vor sa candideze urmaresc un scop eminamente politic, sa ajunga mai sus. Firea sustine ca toti cei care si-au anuntat candidatura nu au o dorinta reala de a rezolva problemele Bucurestiului si au fost dezinteresati de Capitala in ultimii ani.

Traian Basescu, anunt de ultima ora! Candideaza la Primaria Capitalei, cu o singura conditie

Traian Basescu a anuntat, marti, la Adevarul Live, ca va candida la Primaria Capitalei, cu o conditie: Nu sunt lacheu. Ei vor fi responsabili daca Firea ramane primar. Traian Basescu: Sunt hotarat sa candidez la Primaria Capitalei. Conditia pentru care va face acest pas Traian Basescu a anuntat ca este decis sa candideze la Primaria .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )