Libnet.ro
UNICEF

10:15

UPDATE Alte 22 decese din cauza coronavirusului Bilantul ajunge la 717

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Alte 22 decese din cauza coronavirusului Bilantul ajunge la 717

Romania trece pragul de 700 de decese. Joi dupa amiaza au fost raportate alte 22 de morti din cauza COVID-19, bilantul ajungand la 717, potrivit Grupului de Comunicare Strategica. Sase dintre persoanele decedate sunt din Suceava, iar alte sase din Mures. continuă pe Hotnews

UPDATE 15 noi decese din cauza coronavirusului. Bilantul mortilor in Romania urca la 646

Alte 15 persoane, cu varste cuprinse intre 32 si 86 de ani, au murit din cauza noului coronavirus in Romania, astfel incat bilantul total al deceselor inregistrate in tara noastra a urcat la 646, potrivit unei informari difuzate luni de Grupul de Comunicare Strategica. 45: Alte cinci decese au fost anuntate.

Alte sase decese din cauza COVID-19. Bilantul a ajuns la 711 de morti in Romania

Inca sase decese provocate de coronavirus. Bilantul a ajuns la 711 morti.

inca doua decese din cauza coronavirusului. Bilantul ajunge la 695

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, joi, inca doua decese din cauza coronavirusului. Bilantul ajunge astfel la 695 de morti.

Alte 9 decese din cauza COVID-19. Bilantul ajunge la 628. Cea mai tanara victima, un barbat de 41 de ani

Inca 9 decese provocate de coronavirus in Romania. Bilantul a ajuns la 628 morti.

MINI va schimba denumirea jantelor modelului electric din Corona in Power din cauza coronavirusului

MINI anunta ca va schimba denumirea jantelor care echipeaza modelul electric Cooper SE din Corona Spoke in Power Spoke, din cauza coronavirusului.

UPDATE Coronavirus in Romania: Alte 30 decese raportate miercuri Bilantul a ajuns la 693

Alte 30 decese din cauza coronavirusului in Romania au fost anuntate miercuri. Bilantul a ajuns astfel la 693. Sapte dintre pacientii decedati erau din Suceava, iar printre acestia se afla doua persoane cu etilism cronic si un barbat de 53 de ani fara alte afectiuni.

Povestea doctoritei din Brad care a murit din cauza coronavirusului: Lucra in spitalul din oras de 37 de ani, urma sa se pensioneze in luna mai A ramas fara plamani in clinica unde este medic fiica sa

Doctorita din Brad care a murit din cauza coronavirusului a lucrat la spitalul din oras timp de 37 de ani si a condus Sectia de Medicina Interna. Urma sa implineasca 70 de ani in luna mai, cand voia sa se pensioneze. A ramas fara plamani dupa mai bine de doua saptamani de spitalizare la terapie intensiva, la Cluj, in clinica unde lucreaza fiica sa, tot medic. Posibila sursa a infectiei este o pacienta pe care doctorita o internase pentru probleme digestive si care nu avea simptome specifice COVID-19. Pacienta a fost externata, intre timp, si testata ulterior, abia dupa ce coronavirusul a fost confirmat in cazul doctoritei.

Medic din Hunedoara, mort din cauza coronavirusului cu doua zile inainte de pensie. Primarul cere testarea tuturor angajatilor spitalului

Un doctor din judetul Hunedoara a murit din cauza coronavirusului, anunta primarul din Brad, Florin Cazacu. Este vorba despre al treilea medic din Romania care pierde lupta cu virusul.

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI Rata de ocupare a fortei de munca din Germania a scazut la un nivel fara precedent

Rata de ocupare a fortei de munca din Germania a scazut la un nivel fara precedent, din cauza impactului avut de pandemia de coroanvirus asupra economiei care este motorul de crestere al Europei, potrivit datelor institutului de cercetari Ifo.

Economia americana s-a contractat cu 4,8% in primul trimestru din cauza coronavirusului

Economia americana a inregistrat in primele trei luni ale acestui an cea mai grava contractie de dupa criza financiara globala din 2008, ca urmare a masurilor de izolare destinate sa impiedice propagarea noului coronavirus, care a oprit activitatea economica, informeaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )