Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medic din Hunedoara, mort din cauza coronavirusului cu doua zile inainte de pensie. Primarul cere testarea tuturor angajatilor spitalului

Antena3 Antena3,
Medic din Hunedoara, mort din cauza coronavirusului cu doua zile inainte de pensie. Primarul cere testarea tuturor angajatilor spitalului

Un doctor din judetul Hunedoara a murit din cauza coronavirusului, anunta primarul din Brad, Florin Cazacu. Este vorba despre al treilea medic din Romania care pierde lupta cu virusul. continuă pe Antena3

Primar: inca un medic din Hunedoara a murit rapus de coronavirus

Inca un doctor din judetul Hunedoara a murit din cauza coronavirusului, anunta primarul din Brad, Florin Cazacu. Este vorba despre al treilea medic din Romania care pierde lupta cu virusul.

Spitalul din Suceava, demilitarizat Tataru: Peste doua zile, se va preda managemenul militar unei echipe civile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a spus, marti seara, la Digi 24 ca, peste doua zile, la Spitalul Judetean Suceava, managementul militar va fi predat unei echipe civile, el spunand ca exista un personal medical reabilitat si o incredere recapatata, potrivit Mediafax.

Povestea doctoritei din Brad care a murit din cauza coronavirusului: Lucra in spitalul din oras de 37 de ani, urma sa se pensioneze in luna mai A ramas fara plamani in clinica unde este medic fiica sa

Doctorita din Brad care a murit din cauza coronavirusului a lucrat la spitalul din oras timp de 37 de ani si a condus Sectia de Medicina Interna. Urma sa implineasca 70 de ani in luna mai, cand voia sa se pensioneze. A ramas fara plamani dupa mai bine de doua saptamani de spitalizare la terapie intensiva, la Cluj, in clinica unde lucreaza fiica sa, tot medic. Posibila sursa a infectiei este o pacienta pe care doctorita o internase pentru probleme digestive si care nu avea simptome specifice COVID-19. Pacienta a fost externata, intre timp, si testata ulterior, abia dupa ce coronavirusul a fost confirmat in cazul doctoritei.

Cel mai tanar pacient mort in Romania din cauza coronavirusului: O femeie de 21 de ani

O femeie de 21 de ani din judetul Vrancea este cel mai tanar pacient decedat in Romania din cauza coronavirusului. Tanara, care era internata inca din 3 aprilie la Spitalul Judetean din Focsani, avea si alte afectiuni.

Tataru: Peste doua zile la Suceava se preda managementul unei echipe civile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, marti seara, ca la spitalul Judetean Suceava, peste doua zile, va fi din nou conducere civila. Avem in acest moment circuite, avem personal reabilitat, avem o incredere recapatat, avem un spital care poate face activitate medicala, a spus Tataru.

Dupa trei luni si jumatate de la primul deces, numarul oamenilor care au murit din cauza coronavirusului in lume a depasit 200.000

Bilantul deceselor cauzate de coronavirus a depasit sambata 200. 000, in timp ce numarul persoanelor infectate la nivel global este asteptat sa atinga pragul de trei milioane in urmatoarele zile, potrivit Reuters.

O doctorita de top din Manhattan s-a sinucis din cauza coronavirusului. Conducea un departament de Urgenta

Unul dintre cei mai buni medici din Manhattan, care se afla in prima linie a luptei impotriva coronavirusului, s-a sinucis. Familia a declarat ca femeia in varsta de 49 ani, care conducea departamentul de Urgenta al unui spital, nu avea istoric de boli mentale.

Sezonul din Franta s-a incheiat din cauza coronavirusului. Urmeaza si Romania modelul?

Fotbalul din Franta nu se va mai relua in acest sezon, au anuntat autoritatile de la Paris.

Lucrare urbana spectaculoasa in centrul Galatiului. Traficul rutier, inchis doua zile pentru a fi finalizata

Este vorba de refacerea pasajului subteran de la kilometrul zero al municipiului, care in afara consolidarii si renovarii va fi extins cu doua copertine futuriste, cea seamana cu niste nave spatiale din filmele SF.

Raport INSP. Evolutia cazurilor de COVID-19 in Romania, in ultima saptamana: 9 din 10 victime ale coronavirusului aveau cel putin o comorbiditate. Care sunt cele mai frecvente boli de care sufereau acestea (VIDEO)

Una din noua persoane infectate cu noul coronavirus in Romania este cadru medical, aproape jumatate dintre decesele pacientilor cu COVID-19 s-au inregistrat in Bucuresti si patru judete, iar 64,4% dintre cei ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )