Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Atac armat ntr-un spital din Cehia: Sase oameni au fost mpuscati mortal Suspectul s-a sinucis dupa trei ore, nainte sa fie capturat de politie

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Atac armat ntr-un spital din Cehia: Sase oameni au fost mpuscati mortal Suspectul s-a sinucis dupa trei ore, nainte sa fie capturat de politie

Un barbat a impuscat mortal, marti, sase oameni in sala de asteptare a unui spital din orasul Ostrava din nord-estul Cehiei, transmite Reuters. 08 Politia a confirmat ca barbatul care s-a impuscat era atacatorul pe care il cautau. Acesta s-a sinucis la aproximativ trei ore dupa atac. 55 Politia ceha a spus ca un barbat s-a impuscat in cap intr-o masina cautata de autoritati in legatura cu atacul din Ostrava. continuă pe Hotnews

ALERTA: Atac armat la un SPITAL din Cehia! Bilant cutremurator al victimelor (FOTO)

Sase persoane au fost ucise, marti dimineata, intr-un atac armat dintr-un spital din Cehia, a anuntat ministrul de Interne, Jan Hamacek. Suspectul, neidentificat, a fugit si este cautat de Politie. Atacul.

UPDATE Atac armat intr-un spital din Cehia: cel putin sase morti. Suspectul s-a sinucis

Sase persoane au fost ucise, intr-un atac armat care a avut loc la un spital universitar din Cehia, a declarat prim-ministrul tarii, citat de BBC News.

Cel putin opt persoane au murit intr-un atac armat ce a vizat un autobuz din Kenya

Cel putin opt persoane au murit vineri dupa ce mai multi indivizi suspectati ca ar fi militanti islamisti au atacat un autobuz in Kenya, in apropierea granitei cu Somalia, a informat politia, relateaza Mediafax, citand Reuters.

ATAC ARMAT langa Palatul Prezidentialdin Ciudad de Mexico: Bilantul victimelor

Atac armat in apropierea Palatului Prezidential din Ciudad de Mexico. Patru oameni au murit si alti doi au fost raniti in acest incident, informeaza Reuters. Presedintele mexican Andres Manuel Lopez Obrador n.

Atac armat in Bagdad! Bilantul victimelor, CUTREMURATOR..

Un atac armat care a avut loc, vineri, in Bagdad in apropierea locului de desfasurare a protestelor, cel putin 19 persoane fiind ucise, printre care si trei politisti, iar peste 70 de persoane fiind.

Alerta in Cehia! Atac armat la un spital din Ostrava. Toate victimele au murit

Alerta in Cehia, dupa ce un barbat a deschis focul intr-un oras industrial situat in nord-estul tarii. in urma incidentului, sase persoane au murit.

Alerta in Cehia! Atac armat la un spital din Ostrava. Sunt mai multi morti

Alerta in Cehia, dupa ce un barbat a deschis focul intr-un oras industrial situat in nord-estul tarii. in urma incidentului, patru persoane au murit si doua sunt ranite grav.

Subiectele zilei: Cine e favorit pentru sefia CSM. Epoca Savonea continua prin interpusi. Predoiu, ministru-spectator; Spital din Romnia, 2019: Gndacii care misuna printre copii se hranesc cu nepasarea noastra

Am predat un curs la Universitatea din Amsterdam si m-a surprins smerenia fata de mine a celor doi romani din sala. O experienta olandeza pentru un altfel de sistem de educatie romanesc. in sistemul clasic, profesorii predau. Ce amenzi risca cei care vor folosi articole pirotehnice pe strazi de Revelion. La intrebarea Ce facem de Revelion? unii stiu deja raspunsul: galagie! Este vorba despre cei care planuiesc sa dea cu petarde sau cu artificii ca sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )