Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cel putin opt persoane au murit intr-un atac armat ce a vizat un autobuz din Kenya

Hotnews Hotnews,
 Cel putin opt persoane au murit intr-un atac armat ce a vizat un autobuz din Kenya

Cel putin opt persoane au murit vineri dupa ce mai multi indivizi suspectati ca ar fi militanti islamisti au atacat un autobuz in Kenya, in apropierea granitei cu Somalia, a informat politia, relateaza Mediafax, citand Reuters. continuă pe Hotnews

Atac sangeros in Congo! Cel putin 17 persoane au murit!

Cel putin 17 persoane au decedat in urma a doua atacuri ale membrilor unei militii islamiste in estu.

Atac armat in Bagdad! Bilantul victimelor, CUTREMURATOR..

Un atac armat care a avut loc, vineri, in Bagdad in apropierea locului de desfasurare a protestelor, cel putin 19 persoane fiind ucise, printre care si trei politisti, iar peste 70 de persoane fiind.

Bloc de 12 etaje distrus de o explozie, in Slovacia. Cel putin cinci oameni au murit - VIDEO

Cel putin cinci persoane au murit vineri si mai multe au fost ranite in urma unui incendiu provocat de o explozie de gaz intr-un bloc de 12 etaje din orasul Presov, din Slovacia. Oamenii care traiau in.

EXPLOZIE DE GAZ intr-un bloc! Cel putin trei persoane decedate! DETALII DE ULTIMA ORA

Panica intr-un oras din estul Slovaciei. O explozie puternica de gaz s-a produs intr-un bloc de apartamente in orasul Presov.

Atac armat la celebra baza americana Pearl Harbour. Atacul din 1941 a impins SUA in Al Doilea Razboi Mondial

Un marinar american a ucis doua persoane intr-un atac armat si a ranit o a treia pe santierul naval din baza militara la Pearl Harbor, in Hawaii, dupa care s-a sinucis, a anuntat un reprezentant al Marinei americane US Navy).

VIDEO Atac armat la baza Blue Angels a marinei americane din Pensacola: Trei morti si mai multi raniti. Atacatorul a fost ucis -UPDATE

Un atac armat a avut loc vineri dimineata la baza Blue Angels, escadrila de zbor a marinei americane din Pensacola. Trei persoane au murit si opt au fost ranite. Atacatorul a fost si el impuscat mortal, potrivit abcnews.

Atac armat la o baza aeronavala din SUA, soldat cu cel putin doi morti

O persoana a fost ucisa intr-un atac armat, vineri,in baza aeronavala americana Pensacola, in Florida, iar atacatorul este la randul sau mort, relateaza AFP.

Atac armat la Baza Pensacola a Marinei Americane

Un atac armat a avut loc la Baza Pensacola a Marinei Americane, anunta B1. ro.

Olanda vrea sa stranga cel putin 900 milioane euro la prima licitatie pentru frecvente 5G

Olanda si-a propus sa stranga cel putin 900 milioane euro la prima licitatie pentru acordarea drepturilor de utilizare a frecventelor 5G, autoritatile olandeze adaugand ca unii furnizori de echipamente ar putea sa fie exclusi de la viitoarele licitatii daca prezinta un risc pentru securitate, transmite Reuters.

Atac armat la o baza a marinei americane din Florida! Detalii de ultima ora

UPDATEAtacatorul de la baza navala militara din Pensacola a fost ucis. Autoritatile americane au confirmat ca acesta a murit in urma unui schimb de focuri. De asemenea, in urma incidentului cinci.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )