Libnet.ro
UNICEF

19:15

UPDATE Autostrada Pitesti-Bucuresti este inchisa din cauza viscolului si a zapezii

Adevărul Adevărul,
UPDATE Autostrada Pitesti-Bucuresti este inchisa din cauza viscolului si a zapezii

Autostrada Pitesti-Bucuresti a fost inchisa din cauza ninsorii abundente si a vizibilitatii reduse sub 20 de metri. Traficul a fost deviat pe drumul ocolitor Pitesti-Gaesti-Bucuresti. Pe alocuri, vantul depaseste 50 de kilometri la ora. continuă pe Adevărul

Autostrada Pitesti-Bucuresti este inchisa din cauza viscolului si a zapezii

Autostrada Pitesti-Bucuresti a fost inchisa din cauza ninsorii abundente si a vizibilitatii reduse sub 20 de metri. Traficul a fost deviat pe drumul ocolitor Pitesti-Gaesti-Bucuresti. Pe alocuri, vantul depaseste 50 de kilometri la ora.

Circulatia pe autostrada A1 A FOST iNCHISA din cauza vremii severe

Circulatia pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti a fost inchisa din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea fiind redusa la sub 20 de metri, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane. Soferilor.

Autostrada 1 a fost inchisa din cauza unui accident: Doua persoane au fost ranite

UPDATE:15:35: in carambol au fost implicate 15 autovehicule, dintre care doua TIR-uri, potrivit lui Lucian Dinita, seful Politiei Rutiere, citat de Agerpres. Autostrada A1 a fost inchisa, din nou,.

Circulatia pe DN 2 E85, in Buzau, inchisa din cauza viscolului

Circulatia pe DN 2 E85, in judetul Buzau, pana la limita cu judetul Ialomita, dar si spre Vrancea a fost inchisa, sambata, de catre politisti, acesta fiind cel de-al patrulea drum national din Buzau.

Circulatia pe DN 2 E85, in Buzau, inchisa din cauza viscolului

Circulatia pe DN 2 E85, in judetul Buzau, pana la limita cu judetul Ialomita, dar si spre Vrancea a fost inchisa, sambata, de catre politisti, acesta fiind cel de-al patrulea drum national din Buzau.

Autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti a fost inchisa din cauza viscolului

Autoritatile au inchis autostrada A3, Bucuresti - Ploiesti, pe sensul dinspre Bucuresti, cel dinspre Ploiesti catre Capitala urmand a se inchide in scurt timp, din cauza viscolului si a viziblitatii extrem de reduse.

Circulatia pe A2, inchisa temporar intre Lehliu si Drajna, pe sensul spre Constanta, din cauza unui accident

Circulatia rutiera pe autostrada A2 a va fi temporar inchisa pe sensul de deplasare Bucuresti - Constanta calea 1), intre localitatile Lehliu si Drajna, km 65+000 - 105+000, din cauza producerii unui accident rutier, a anuntat Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), intr-un comunicat transmis sambata si citat de Agerpres.

UPDATE. Alerta de viscol pe drumurile din 19 judete. ...

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de politie, ca traficul rutier este intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe urmatoarele artere rutiere:- A1 Bucuresti Pitesti;- A2 Bucuresti Fetesti;- A3 Bucuresti Ploiesti;- DN1B Mizil Prahova) Buzau;- DN1D Albesti Prahova) Urziceni Ialomita);- DN2 Afumati Ilfov) Focsani Vrancea);- .

UPDATE Situaita traficului: Circulatie ingreunata din cauza conditiilor meteo, pe A1, A2 si A3

Pe numeroase artere rutiere din zonele aflate sub atentionarea meteorologica de viscol se circula ingreunat la aceasta ora din cauza carosabilului umed, fiind posibil sa apara si poleiul, aceleasi conditii dificile fiind inregistrate si pe autostrazile A1 Bucuresti-Pitesti, A2 Bucuresti-Constanta si A3 Bucuresti - Ploiesti, anunta Centrul Infotrafic. Totodata, autoritatile navale din Republica Serbia au luat vineri masura inchiderii traficului fluvial pe Dunare, in perimetrul portului Veliko Gradiste din cauza vitezei mari a vantului.

Infotrafic: Circulatie ingreunata pe A3 din cauza burnitei si a vantului

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR) anunta, vineri seara, ca circulatia auto este ingreunata pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, din cauza burnitei si a vantului care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2563 seconds )