Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Avionul care a disparut de pe radar dupa ce a decolat din Grecia a fost gasit prabusit

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Avionul care a disparut de pe radar dupa ce a decolat din Grecia a fost gasit prabusit

Avionul ucrainean care trebuia sa ajunga la Bucuresti, dar a disparut de pe radar dupa ce a decolat din Grecia, a fost gasit prabusit, relateazaAntena 3. continuă pe Hotnews

UPDATE Avionul care a disparut de pe radar dupa ce a decolat din Grecia a fost gasit

Avionul ucrainean care trebuia sa ajunga la Bucuresti, dar a disparut de pe radar dupa ce a decolat din Grecia, a fost gasit, relateazaAntena 3. Potrivit sursei citate, avionul ar fi fost gasit undeva in zona Thassos.

Un avion care a decolat din Grecia si era asteptat la Bucuresti, dat disparut

Un avion ucrainean care a decolat din Grecia, care trebuia sa ajunga la Bucuresti, a disparut de pe radare, potrivit unei surse din presa.

Traian Basescu ataca dur politicienii de la guvernare, dupa furtuna din Capitala: Lichele politice patentate, jos labele de pe ANM

Fostul presedinte, Traian Basescu nu a pierdut ocazia si a iesit la atac dupa furtuna din Capitala. Acesta a scris unmiez de noapte un mesaj usturator pe Facebook, care se adreseaza clasei.

Noi imagini dupa cutremurul din Mexic. Reactia oamenilor cand un Golden Retriever este salvat - VIDEO cu impact emotional

La cateva ore dupa cutremurul din Mexic, s-a viralizat un clip cu operatiunea de salvare a unui Golden Retriever. Cainele a fost scos de sub daramaturi, in capitala Mexico City. Momentul a.

Cele mai tari glume online dupa furtuna din Capitala. Parodia care a devenit VIRALA pe Internet - A dracu care v-o mai anunta cand ploua (VIDEO, FOTO)

Furtuna anuntata de autoritati si meteorologi in Capitala a starnit o avalansa de glume in mediul virtual, dupa ce s-a constatat ca bucurestenii au fost alertati aproape.

Cele mai tari glume online dupa furtuna din Capitala. Parodia care a devenit VIRALA pe Internet! (VIDEO, FOTO)

Furtuna anuntata de autoritati si meteorologi in Capitala a starnit o avalansa de glume in mediul virtual, dupa ce s-a constatat ca bucurestenii au fost alertati aproape.

VIDEO 'Doamne, fereste! Zici ca vine sfarsitul lumii!' Cele mai tari glume online dupa furtuna din Capitala

Dupa o furtuna care nu a facut ravagiile la care se asteptau autoritatile din Bucuresti, vijelia s-a mutat in mediul virtual.

Momentul prabusirii unui bloc, dupa cutremurul din Mexic - VIDEO

Cel putin 149 de persoane, inclusiv 21 de copii, au murit marti in urma unui seism violent cu magnitudinea de 7,1 care s-a produs in centrul Mexicului, resimtit inclusiv in capitala acestei tari,.

Functia Safety Check a Facebook, activata in premiera in Romania dupa furtuna din vestul tarii, luata la misto de utilizatori: Donez apa sfintita (de prune) (FOTO)

Functia Safety Check a Facebook, activata in premiera si in Romania, in urma furtunilor catastrofale care au avut loc in vestul tarii, a produs numeroase glume in randul ro.

Coldea, primul interviu dupa retragerea din fruntea SRI. El nu neaga ca sunt acoperiti in presa

Generalul Florin Coldea a facut o prima declaratie dupa incheierea mandatului de prim-adjunct al directorului SRI. intr-un interviu pentru ziare. com, Florin Coldea dezminte majoritatea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )