Libnet.ro
UNICEF

11:00

UPDATE Avionul care l-a adus pe Radu Mazare in Romania a aterizat cu o intarziere de aproximativ 20 de minute

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Avionul care l-a adus pe Radu Mazare in Romania a aterizat cu o intarziere de aproximativ 20 de minute

Avionul lui Radu Mazare a aterizat luni seara pe Aeroportul Otopeni, la 20. 32, dupa ce a facut o bucla in aer, cel mai probabil din cauza Codului Portocaliu de ploi care a fost valabil pana la 20. 30 pentru municipiul Bucuresti. Fostul primar este preluat de o duba direct de pe pista. continuă pe Hotnews

UPDATE Avionul care l-a adus pe Radu Mazare in Romania a aterizat cu o intarziere de aproximativ 20 de minute / Fostul primar, condamnat la 9 ani de inchisoare, a ajuns la Rahova

Avionul lui Radu Mazare a aterizat luni seara pe Aeroportul Otopeni, la 20. 32, dupa ce a facut o bucla in aer, cel mai probabil din cauza Codului Portocaliu de ploi care a fost valabil pana la 20. 30 pentru municipiul Bucuresti. Fostul primar a fost preluat de o duba direct de pe pista si dus la Penitenciarul Rahova.

Avionul cu care va fi adus Radu Mazare in tara. Suma colosala a repatrierii

Fostul edil al Constantei, Radu Mazare va ajunge luni in Romania. Acesta va avea o escala in Paris, iar apoi va ateriza in cursul zilei de luni pe aeroportul Otopeni. Costul repatrierii a fostului.

Primele imagini cu Radu Mazare in Romania. Cum a aparut la aeroport. Duba l-a luat direct de pe pista

Au aparut primele imagini cu Radu Mazare in Romania. Avionul care l-a transportat pe fostul primar al municipiului Constanta a aterizat, luni seara, pe Aeroportul Otopeni. Radu Mazare a fost asteptat pe pista de o duba a Administratiei Nationale a Penitenciarelor, a fost preluat si dus direct la Penitenciarul Rahova. Fostul edil are de ispasit [] .

Cum arata casa in care a locuit Radu Mazare in Madagascar

Radu Mazare a cumparat cateva plaje in Madagascar. Se pare ca pretul a fost unul extrem de mic. Fostul edil de Constanta ar fi platit cate un euro pentru fiecare metru patrat de plaja cumparat in.

Alina Mungiu Pippidi, despre aducerea lui Radu Mazare in tara: Cred ca e o lectie foarte buna pentru sceptici care isi imagineaza ca totul e o vasta conspiratie (VIDEO)

Politologul Alina Mungiu Pippidi a declarat, luni, invitata in studioul Stirilor B1 TV, ca aducerea lui Radu Mazare in Romania este o lectie foarte buna pentru sceptici. Cred ca e o lectie.

PRIMELE IMAGINI cu Radu Mazare in avionul cu care este adus in Romania (FOTO)

Au aparut primele imagini cu Radu Mazare in avionul cu care este adus in Romania, dupa extradarea din Madagascar. Dupa o escala la Paris, fostul edil a fost imbarcat intr-un avion TAROM cu destinatia.

E oficial! Cand ajunge Radu Mazare in Romania

Fostul primar al municipiului Constanta Radu Mazare, extradat din Madagascar, va fi adus luni sub escorta Politiei, in Romania. Radu Mazare va veni in tara cu avionul Tarom de pe Charles de Gaulle, care va a.

Radu Mazare, dus cu duba la Penitenciarul Rahova: PRIMELE IMAGINI cu fostul edil la revenirea in Romania (VIDEO)

50Radu Mazare a fost dus cu duba la Penitenciarul Rahova. 00De la aeroport, Radu Mazare va fi preluat de reprezentantii Administratiei Nationale a Penitenciarelor si dus la.

Trolling al reprezentantei Comisiei Europene, in ziua in care Radu Mazare trebuie sa ajunga in Romania: UE a importat 179.000 de kg de mazare din Madagascar, in valoare de aproape 1 milion de euro

Reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti a tinut sa marcheze intr-un mod inedit momentul in care fostul edil Radu Mazare este asteptat sa se intoarca in Romania pentru a-si executa pedeapsa de 9 ani de inchisoare pentru coruptie. Astfel, cu cateva ore inainte ca acesta sa ajunga in tara, reprezentanta precizeaza ca Uniunea Europeana a importat 179. 000 de kg de mazare din Madagascar.

Avionul cu care Radu Mazare este adus in Romania A ATERIZAT: Aeronava a avut intarziere din cauza furtunii din Capitala(VIDEO)

32 Avionul cu care Radu Mazare este adus in Romania a aterizat pe Aeroportul Otopeni. Radu Mazare se intoarce luni seara in Romania. Fostul edil este adus cu o aeronava Tarom, de la Paris,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )