Libnet.ro
UNICEF

15:00

Alina Mungiu Pippidi, despre aducerea lui Radu Mazare in tara: Cred ca e o lectie foarte buna pentru sceptici care isi imagineaza ca totul e o vasta conspiratie (VIDEO)

B1 B1,
Alina Mungiu Pippidi, despre aducerea lui Radu Mazare in tara: Cred ca e o lectie foarte buna pentru sceptici care isi imagineaza ca totul e o vasta conspiratie (VIDEO)

Politologul Alina Mungiu Pippidi a declarat, luni, invitata in studioul Stirilor B1 TV, ca aducerea lui Radu Mazare in Romania este o lectie foarte buna pentru sceptici. Cred ca e o lectie. continuă pe B1

Radu Banciu, despre aducerea lui Radu Mazare in tara: Madagascarul este peste Romania si la democratie, si la orice (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre aducerea in tara, din Madagascar,a lui Radu Mazare. Romania are sef de trib, nu Madagascarul. Ei au o istorie.

Noi detalii despre extradarea lui Radu Mazare: Politistii romani au ajuns in Madagascar

Fratele lui Radu Mazare, despre aducerea in tara a fostului primar: Stati sa vedem ce o sa se intample luni la aeroport

Fratele lui Radu Mazare, Mihai Mazare, a infirmat, sambata, informatia potrivit careia fostul edil ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar, precizand ca Radu Mazare a cerut mutarea din puscaria grea in care s-a aflat pana acum intr-o alta zona a puscariei in care sunt conditii putin mai bune.

Fratele lui Radu Mazare, despre aducerea acestuia: Stati sa vedem ce o sa se intample luni la aeroport. Eu nu inteleg de ce autoritatile din Romania sunt asa convinse ca Madagascarul va face extradarea

Fratele lui Radu Mazare, Mihai Mazare, a infirmat, sambata, informatia potrivit careia fostul edil ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar, precizand ca Radu Mazare a cerut mutarea din puscaria grea in care s-a aflat pana acum intr-o alta zona a puscariei in care sunt conditii putin mai bune. Acesta a adaugat ca nu trebuie sa ne grabim cu extradarea, pentru ca se face in urma unei decizii definitive a unui judecator.

Politia Romana, primele precizari dupa aducerea in tara a lui Radu Mazare: Misiunea s-a derulat fara incidente

Politia Romana a facut primele precizari dupa aducerea in Romania a lui Radu Mazare. inrtr-un comunicat de presa la Centrului de Informare si Relatii Publice al Inspectoratului General al Politiei Romane.

Rares Bogdan: Statul roman nu a avut niciun merit in aducerea lui Radu Mazare acasa (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca autoritatile romane nu au niciun.

FRATELE LUI RADU MAZARE DESPRE CEI CARE SE BUCURA DE SITUATIA FOSTULUI PRIMAR: Sa aiba parte de dreptatea pe care Radu Mazare a avut-o in procesul in care a fost condamnat definitiv

Fratele lui Radu Mazare, Alexandru Mazare, a afirmat astazi, referindu-se la cei care se bucura de situatia fostului primar, ca se roaga ca toti acesti oameni sa aiba parte in viata lor de dreptatea pe care Radu Mazare a avut-o in procesul in care a fost condamnat definitiv.

Fratele lui Radu Mazare: Avocatii au decis sa sesizeze autoritatile franceze despre abuzul celor din Madagascar

Avocatii lui Radu Mazare au sesizat autoritatile franceze despre un presupus abuz la care ar fi fost supus fostul primar al Constantei, avand in vedere ca decizia extradarii nu a fost luata de un judecator, a precizat fratele lui Radu Mazare, Mihai Mazare.

Ce spune Politia Romana despre presupusa evadare a lui Radu Mazare

Politia Romana vine cu clarificari dupa ce postul de televiziune Romania TV a anuntat, pe surse, ca Radu Mazare a evadat din inchisoarea din Madagascar. Politia Romana a transmis un scurt comunicat de presa, care insa nu e suficient de lamuritor. IGPR sustine ca nu a primit nicio instiintare oficiala din Madagascar privind o posibila [] .

Fratele lui Radu Mazare: Avocatii au sesizat autoritatile franceze cu privire la abuzuri in cazul extradarii

Avocatii lui Radu Mazare, aflat in procedura de extradare din Madagascar, au sesizat autoritatile franceze despre un presupus abuz la care fostul primar al Constantei a fost supus, avand in vedere ca decizia extradarii nu a fost luata de un judecator, a precizat, pentru Mediafax, Alexandru Mazare.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )