Libnet.ro
UNICEF

10:15

UPDATE Bilantul accidentului de autocar din Bulgaria: Cel putin 16 morti, alti cinci oameni sunt n stare grava

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Bilantul accidentului de autocar din Bulgaria: Cel putin 16 morti, alti cinci oameni sunt n stare grava

Un accident de autocar a facut cel putin 16 morti, sambata dupa-amiaza, pe un drum cu serpentine din apropiere de Svoghe, localitate din nord-vestul Bulgariei, a anuntat Ministerul Sanatatii de la Sofia, potrivit AFP, citeaza Agerpres. UPDATE duminica, ora 13. 51 Cel putin 16 persoane au murit, a anuntat ministrul de Interne Valentin Radov, relateaza site-ul agentiei Tass, citata de Mediafax. Alti cinci oameni se afla in stare grava, a mai anuntat ministrul fara a da prea multe detalii. continuă pe Hotnews

UPDATE Bilantul accidentului de autocar din Bulgaria: cel putin 15 morti

Un accident de autocar a facut cel putin 16 morti, sambata dupa-amiaza, pe un drum cu serpentine din apropiere de Svoghe, localitate din nord-vestul Bulgariei, a anuntat Ministerul Sanatatii de la Sofia, potrivit AFP, citeaza Agerpres. UPDATE duminica, ora 13. 51 Cel putin 16 persoane au murit, a anuntat ministrul de Interne Valentin Radov, relateaza site-ul agentiei Tass, citata de Mediafax. Alti cinci oameni se afla in stare grava, a mai anuntat ministrul fara a da prea multe detalii.

Grav accident rutier n Bulgaria: cel putin 15 morti

Un accident de autocar a facut cel putin 15 morti, sambata dupa-amiaza, pe un drum cu serpentine din apropiere de Svoghe, localitate din nord-vestul Bulgariei, a anuntat Ministerul Sanatatii de la Sofia, potrivit AFP, citeaza Agerpres.

Accident cumplit in Bulgaria. Un autocar s-a rasturnat intr-o prapastie. Cel putin 15 oameni au murit

Un autocar s-a rasturnat intr-o prapastie in Bulgaria. in urma accidentului, cel putin 15 persoane au murit. Alte 27 de persoane au fost ranite La fata locului au fost trimise mai multe echipe de.

Cel putin 18 persoane au murit in incendiul unui hotel din China

Un incendiu care a izbucnit sambata dimineata intr-un hotel din China a facut cel putin 18 morti, potrivit unui prim bilant, a anuntat presa oficiala, transmite AFP. Incendiul s-a declansat in cursul nop.

INCENDIU PUTERNIC in China: Cel putin 18 persoane au murit

Cel putin 18 persoane au murit in urma unui incendiu care a izbucnit intr-un hotel din orasul Harbin, capitala provinciei Heilongjiang nord-est), China. La ora locala 10. 50 GMT), 18 persoane erau deja.

Atac cu cutitul intr-o suburbie a Parisului: Cel putin o persoana a murit

Cel putin un om a murit si alti doi au fost raniti intr-un atac cu cutitul comis intr-o suburbie a Parisului, informeaza BFMTV. Totul s-a intamplat in Yvelines, intr-o zona aflata al 26 de kilometri.

Hamsia, pestele preferat al romanilor pe Litoral, e adusa din Bulgaria

Hamsia, pestele preferat al romanilor pe Litoral, este adusa din Bulgaria, potrivit comerciantilor. Pescarii romani nu sunt interesati sa prinda sprot si hamsie, fiind mult mai profitabil sa pescuiasca.

Tudorel Toader continua atacurile la adresa lui Augustin Lazar: Am primit o copie a Protocolului din 2009, mai putin ultimele doua pagini

Ministrul Justitiei continua seria criticilor la adresa procurorului general dupa ce sambata dimineata a anuntat demararea procedurii de evaluare a activitatii manageriale, care cel mai probabil se va.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )