Libnet.ro
UNICEF

11:45

UPDATE Bulgaria a decretat starea de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus

Adevărul Adevărul,
UPDATE Bulgaria a decretat starea de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus

Cu 23 de cazuri de contaminare cu SARS-CoV-2, dintre care unul fatal, Bulgaria a instaurat regimul de stare de urgenta pentru a opri raspandirea noului coronavirus. continuă pe Adevărul

Bulgaria declara stare de urgenta din cauza crizei coronavirusului

Parlamentul de la Sofia a aprobat vineri instituirea starii de urgenta din cauza crizei coronavirusului, relateaza Reuters.

Bulgaria anunta primul deces din cauza coronavirusului COVID-19. Victima suferea deja de o alta afectiune in stare avansata

Bulgaria a anuntat primul deces din cauza coronaviruslui COVID-19 in persoana unei femei de 66 de ani, transmite Jerusalem Post. Femeia in cauza fusese spitalizata marti cu pneumonie severa. Conform.

Bulgaria anunta primul deces din cauza coronavirusului COVID-19

Bulgaria a anuntat primul deces din cauza coronaviruslui COVID-19 in persoana unei femei de 66 de ani, transmite Jerusalem Post. Stire in curs de.

Ungaria analizeaza posibilitatea decretarii starii de urgenta din cauza coronavirusului

Comisia ungara de coordonare a masurilor de reactie pentru limitarea coronavirusului a propus miercuri Guvernului Viktor Orban instituirea starii de urgenta, informeaza site-ul HungaryToday. it.

Ungaria a decretat stare de urgenta din cauza coronavirusului. Tara vecina are 13 cazuri confirmate

Autoritatile din Ungaria au decretat, miercuri, stare de urgenta din cauza raspandirii noului coronavirus. 13 cazuri confirmate au fost raportate acolo, in vreme ce in Romania au fost depistati pozitiv 36 de oa.

Bundesliga se suspenda din cauza pandemiei de coronavirus

Liga germana de fotbal DFL) a anuntat vineri suspendarea cu efect imediat a Bundesligii, o premiera.

Coronavirusul COVID-19 nu tine cont nici de functii, nici de tara. Ce politicieni s-au imbolnavit sau sunt fortati sa lucreze de acasa din cauza pandemiei

Vineri, senatorul PNL, Vergil Chitac, a diagnosticat cu coronavirusul COVID-19, lucru care a dus la auto-izolarea premierului desemnat si interimar, Ludovic Orban, la Vila Lac II. A dus, de asemenea, la testarea membri.

Primul constructor auto care ia masuri drastice din cauza pandemiei

Pandemia de coronavirus ameninta multe industrii la nivel mondial. Efectele economice vor fi dezastruoase si nici producatorii auto nu scapa. Italia este tara europeana cea mai afectata de.

Guvernul spaniol a decretat stare de alarma din cauza raspandirii coronavirusului: Magazinele si barurile vor fi inchise iar circulatia vehiculelor si a persoanelor poate fi blocata

Premierul spaniol Pedro Sanchez a decretat starea de alarma in toata Spania pentru a opri extinderea coronavirusului. Decide sa aplice aceasta masura a doua oara intr-un regim democratic pentru a.

Marea Britanie a amanat alegerile locale un an din cauza coronavirusului

Alegerile locale din Marea Britanie, care trebuia sa aiba loc pe sapte mai au fost amanate un an din cauza pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2515 seconds )