Libnet.ro
UNICEF

21:45

Bundesliga se suspenda din cauza pandemiei de coronavirus

România Liberă România Liberă,
Bundesliga se suspenda din cauza pandemiei de coronavirus

Liga germana de fotbal DFL) a anuntat vineri suspendarea cu efect imediat a Bundesligii, o premiera. continuă pe România Liberă

UPDATE Bulgaria a decretat starea de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus

Cu 23 de cazuri de contaminare cu SARS-CoV-2, dintre care unul fatal, Bulgaria a instaurat regimul de stare de urgenta pentru a opri raspandirea noului coronavirus.

Primul constructor auto care ia masuri drastice din cauza pandemiei

Pandemia de coronavirus ameninta multe industrii la nivel mondial. Efectele economice vor fi dezastruoase si nici producatorii auto nu scapa. Italia este tara europeana cea mai afectata de.

Coronavirusul COVID-19 nu tine cont nici de functii, nici de tara. Ce politicieni s-au imbolnavit sau sunt fortati sa lucreze de acasa din cauza pandemiei

Vineri, senatorul PNL, Vergil Chitac, a diagnosticat cu coronavirusul COVID-19, lucru care a dus la auto-izolarea premierului desemnat si interimar, Ludovic Orban, la Vila Lac II. A dus, de asemenea, la testarea membri.

Albania inregistreaza primul deces din cauza noului coronavirus si scoate armata pe strazi

Alarmate de primul deces din cauza coronavirusului Covid-19, autoritatile albaneze scot armata si politia in strada in scopul identificarii tururor celor care au fost in Italia si Grecia si nu s-au autoizolat.

Muzeul Judetean Buzau isi suspenda activitatea din cauza infectiilor cu coronavirus

Consiliul Judetean Buzau a transmis, marti, o informare privind suspendarea activitatii cu publicul a Muzeului Judetean Buzau, dar si la sediile externe ale institutiei.

Marea Britanie a amanat alegerile locale un an din cauza coronavirusului

Alegerile locale din Marea Britanie, care trebuia sa aiba loc pe sapte mai au fost amanate un an din cauza pandemiei de coronavirus.

Zi neagra in Italia: 250 de decese din cauza noului coronavirus - Cel mai mare numar raportat intr-un interval de 24 de ore. Peste 1.300 de cazuri critice

Un numar de 250 de oameni au murit in Italia intr-o singura zi din cauza noului coronavirus, bilantul total al deceselor ajungand la 1. 660 de cazuri au fost confirmate in total, 2. 547 numai.

DigiSport: Stadionul din Giurgiu, in carantina din cauza epidemiei de coronavirus!

Toti calatorii unui autocar, veniti din Italia, au fost plasati direct acolo.

Ucraina isi inchide frontierele dupa primul deces din cauza COVID-19

Ucraina a anuntat, vineri, inchiderea frontierelor timp de cel putin doua saptamani, in urma inregistrarii primului deces din cauza noului coronavirus dintre cele doar trei cazuri de contaminare.

Nu a scapat nici Bundesliga: Primul meci fara spectatori din cauza coronavirusului

Miercuri va avea loc si primul joc din Bundesliga fara spectatori, din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza AFP. Este vorba despre intalnirea dintre Borussia Monchengladbach si FC Koln, care se va disputa pe Borussia-Park Monchengladbach), de la ora 19:30.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3033 seconds )