Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE CALCULE Adio pentru Romania la EURO 2016? Suntem cel mai slab loc 3!

Online Sport Online Sport,
UPDATE CALCULE Adio pentru Romania la EURO 2016? Suntem cel mai slab loc 3!

In urma disputarii a doua etape din jumatate dintre Grupele EURO 2016, Romania ocupa cel mai slab loc 3, ceea ce inseamna ca are sanse mari sa isi faca bagajele de intors pentru Bucuresti. continuă pe Online Sport

Calcule: Cum poate Romania prinde locul 2 in Grupa A

Romania poate ocupa locul al doilea in Grupa A, la finalul acesteia, pentru a se califica direct in optimile de finala ale EURO 2016. Iata cum.

Revista presei: Scorul meciului Romania Elvetia de la Euro 2016

Scorul meciului Romania Elvetia, disputat in cadrul Campionatului European de Fotbal Euro 2016, este cel mai discutat subiect de pe internet in aceasta dimineata. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe stiri utile, din domenii [].

Patriotism extrem. Suporter batut cu un tac de biliard pentru ca ar fi sustinut ca Romania nu mai are sanse la Euro 2016

Un barbat din Alba Iulia a fost batut, miercuri seara, cu un tac de biliar de un alt barbat, din cauza ca ar fi sustinut ca nationala de fotbal a Romania nu mai are nicio sansa la Euro 2016 dupa remiza din meciul cu Elvetia, agresorul fiind acum cercetat de politisti pentru lovire si alte violente.

EURO 2016. Romania - Elvetia. Veste proasta pentru suporterii nationalei

Fanii nationalei Romaniei se pregatesc intens pentru a doua partida a echipei noastre la Euro 2016, astazi, de la ora 19. 00, contra Elvetiei. Tricolorii vor juca tot la Paris, dar nu pe Stade de France, ci .

Romania - Elvetia 1-1. Primul punct obtinut de tricolori la EURO 2016

Meciul dintre Romania si Elvetia s-a incheiat 1-1, in a doua partida de la EURO 2016. ROMANIA - ELVETIA LIVE 1-1, min 74. Shaqiri incearca o foarfeca laterala.

ROMANIA-ELVETIA LIVE. Unde poti vedea ROMANIA-ELVETIA LIVE la Euro 2016

ROMANIA-ELVETIA LIVE Televiziunile europene si-au marit audientele gratie primelor cinci zile de la EURO 2016 din Franta, cu recorduri in Germania, Italia si Franta, a anuntat miercuri UEFA.

EURO 2016: Cehul Pavel Kralovec va arbitra meciul Romania - Albania

Cehul Pavel Kralovec va arbitra meciul de fotbal Romania - Albania, care va avea loc duminica, la Lyon, in Grupa A a EURO 2016, a stabilit UEFA.

EURO 2016: Romania a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat cu Elvetia

Romania a terminat cu o remiza meciul disputat cu Elvetia, pe stadionul 'Parc des Princes' din Paris, in Grupa A la EURO 2016. Tricolorii au deschis scorul prin Bogdan Stancu, in .

Romania, cea mai rasista echipa de la EURO 2016

Echipa Romaniei este singura selectionata prezenta la EURO 2016 ce este alcatuita doar din jucatori nascuti in tara pe care o reprezinta si din parinti cu aceeasi nationalitate, informeaza Liga Profesionista de Fotbal.

Pariurile lui Balint pentru EURO 2016: Pogba va fi cel mai bun jucator al turneului. Nicusor Stanciu, cel mai bun tricolor!

Au mai ramas mai putin de 32 de ore pana la cel mai important turneu european al anului, EURO 2016, competitie pe care Romania are privilegiul sa o inaugureze intr-un meci cu gazda Franta. Un numar record de selectionate, 24, se afla la startul competitiei, insa pe 10 iulie una singura va ridica trofeul dupa finala de pe Stade de France.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )