Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Cea de-a treia propunere de comisar european facuta de Guvernul Dancila este inacceptabila (surse)

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Cea de-a treia propunere de comisar european facuta de Guvernul Dancila este inacceptabila (surse)

Cea de-a treia propunere a Guvernului roman pentru postul de comisar european, Victor Negrescu, este inacceptabila, intrucat nominalizarea nu a fost facuta dupa consultarea si cu acordul presedintelui Romaniei, au declarat pentru HotNews. ro surse de la Bruxelles. Ursula von der Leyen anunta ca a primit noua propunere de comisar din partea Guvernului roman: in mod evident aceasta nu este sustinuta de presedintele Romaniei. continuă pe Hotnews

UPDATE Cea de-a treia propunere de comisar european facuta de Guvernul Dancila este inacceptabila (surse)

Cea de-a treia propunere a Guvernului roman pentru postul de comisar european, Victor Negrescu, este inacceptabila, intrucat nominalizarea nu a fost facuta dupa consultarea si cu acordul presedintelui Romaniei, au declarat pentru HotNews. ro surse de la Bruxelles.

Surpriza! Dancila face a treia propunere de comisar european: Victor Negrescu. Klaus Iohannis critica mutarea: Gest iresponsabil, de sfidare

Desi Guvernul PSD a fost demis, premierul Viorica Dancila a trimis la Bruxelles a treia propunere de comisar european: Victor Negrescu, fost ministru pentru afaceri europene. Presedintele Klaus Iohannis critica decizia premierului de a face o noua propunere, in conditiile in care Guvernul Dancila a fost demis.

Orban: Decizia lui Dancila de a face o a treia propunere de comisar european e o obraznicie

Ludovic Orban a afirmat, luni, ca decizia Vioricai Dancila de a transmite Comisiei Europene a treia propunere de comisar european, in persoana lui Victor Negrescu, reprezinta o obraznicie, deoarece nu mai are calitatea de a face nominalizari, dupa ce a fost demisa prin motiune de cenzura.

Ludovic Orban: E o obraznicie din partea doamnei Dancila sa faca a treia propunere de comisar european

Premierul propus Ludovic Orban a facut declaratii dupa audierea ministrilor in Parlament. Orban a spus ca Dancila nu mai are in acest moment nicio calitate pentru a propune un comisar european. A fost.

Viorica Dancila trimite la Bruxelles o noua propunere de comisar european

Premierul demis Viorica Dancila a decis sa trimita o noua propunere de comisar european la Bruxelles.

Ludovic Orban, dupa a treia tentativa a premierului demis de a nominaliza un comisar european: Asta mi se pare inca o obraznicie a doamnei Dancila

Ludovic Orban, premierul desemnat de presedintele Iohannis, a catalogat drept obraznicie tentativa primului-ministru demis Viorica Dancila de a face o a treia propunere de comisar european din partea.

UPDATE Victor Negrescu ar fi fost respins si el de Bruxelles. Comisia von der Leyen: intelegem ca propunerea de comisar european NU este sustinuta de presedintele Iohannis

UPDATE Victor Negrescu ar fi fost respins si el de Bruxelles, intr-o a treia tentativa esuata a premierului demis Viorica Dancila de a nominaliza un comisar european al Transporturilor din partea Romaniei,.

Cine este Victor Negrescu, noua propunere a Romaniei pentru functia de comisar european

Victor Negrescu,noua propunere a Guvernului Dancila pentru functia de comisar european din partea Romaniei, a fost ministru delegatpentru Afaceri Europene de la 27 iunie 2017 pana in noiembrie 2018,.

VIDEO Comisia Europeana, despre propunerea Romaniei pentru postul de comisar european, Victor Negrescu: Exista indoieli ca nominalizarea a fost facuta legitim de Guvernul interimar

Comisia Europeana a transmis miercuri ca exista indoieli ca ultima nominalizare pentru postul de comisar european, Victor Negrescu, a fost facuta legitim de catre Guvernul interimar care exercita puterea. CE apreciaza ca este o chestiune care trebuie rezolvata pe plan intern, subliniind ca oricine ar veni din Romania trebuie sa aiba acordul presedintelui Romaniei.

Ursula von der Leyen: Candidatul pentru functia de comisar european trebuie sa fie acceptat de presedintele Romaniei. Negrescu nu este

Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a primit noua propunere a Guvernului Dancila pentru postul de comisar european si arata ca, oricare ar fi acesta, trebuie sa fie acceptata de presedintele Klaus Iohannis. intelegem ca noua propunere a actualului guvern nu este in mod evident sustinuta de presedintele Romaniei, a transmis sefa CE.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )