Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ludovic Orban, dupa a treia tentativa a premierului demis de a nominaliza un comisar european: Asta mi se pare inca o obraznicie a doamnei Dancila

B1 B1,
Ludovic Orban, dupa a treia tentativa a premierului demis de a nominaliza un comisar european: Asta mi se pare inca o obraznicie a doamnei Dancila

Ludovic Orban, premierul desemnat de presedintele Iohannis, a catalogat drept obraznicie tentativa primului-ministru demis Viorica Dancila de a face o a treia propunere de comisar european din partea. continuă pe B1

Ludovic Orban, dupa audierile ministrilor: in cele mai multe comisii nu s-a votat politic, ci efectiv dupa prestatia candidatilor Cum explica premierul desemnat avizul negativ in cazul lui Florin Citu

In cele mai multe comisii nu s-a votat politic, ci dupa prestatia candidatiulor, care au prezentat solutii si au fixat obiective benefice pentru Romania, a declarat Ludovic Orban, premierul desemnat de catre.

Ludovic Orban: E o obraznicie din partea doamnei Dancila sa faca a treia propunere de comisar european

Premierul propus Ludovic Orban a facut declaratii dupa audierea ministrilor in Parlament. Orban a spus ca Dancila nu mai are in acest moment nicio calitate pentru a propune un comisar european. A fost.

Ludovic Orban acuza guvernul demis ca face angajari pe toate posturile vacante din institutii publice pentru a-si fixa oamenii pe posturi

Premierul desemnat Ludovic Orban acuza Guvernul demis ca organizeaza concursuri in institutii publice pe posturi care fie au fost vacante, fie au fost ocupate prin delegare, scopul fiind, in opinia lui Orban, acela ca PSD sa isi fixeze clientela politica pe posturi. Liderul PNL anunta in aceste conditii ca viitorul Guvern va da OUG pentru reorganizarea ministerelor si va anula concursurile organizate fara respectarea legii.

Ludovic Orban: Ramasitele guvernului demis fac prostii in fiecare zi. Este o operatiune de fixare a clientelei PSD la butoane (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in perioada in care PSD mai ramane la guvernare, social-democratii isi plaseaza clientela politica i.

Ludovic Orban a facut o marturisire uluitoare la audierile din Parlament: Nu mi se pare normal. Este fake news

Ludovic Orban a facut o marturisire uluitoare la audierile din Parlament: una e ce declara in spatiul public si alta este ce scrie in programul de guvernare. Acesta incerca sa vina cu clarificari dupa ce.

Ludovic Orban ar urma sa incheie luni acordurile politice cu minoritatile - surse

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ar urma sa incheie, luni, acorduri politice cu grupul minoritatilor nationale, PMP, USR, UDMR si ALDE, potrivit unor surse liberale. Conform surselor citate, dupa sedinta.

Ludovic Orban: Noul ministru de Interne va trebui sa faca o evaluare serioasa a activitatii DSU si a lui Raed Arafat

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, duminica seara, ca dupa investirea Guvernului ministrul de Interne va trebui sa evalueze activitatea Departamentului pentru Situatii de Urgenta si a lui Raed Arafat, in contextul aparitiei imaginilor care arata modul haotic in care autoritatile au intervenit la incendiul din Colectiv.

Saptamana decisiva pentru Guvernul Ludovic Orban. O noua problema pentru premierul desemnat

Guvernul Ludovic Orban, saptamana decisiva. S-a anuntat o noua problema pentru premierul desemnat. Cum merg negocierile? Urmeaza o saptamana decisiva pentru Guvernul Ludovic Orban. O noua problema pentru premierul desemnat Negocierile duse de premierul desemnat Ludovic Orban cu partidele parlamentare sunt pe ultima suta de metri. Optiunile de ministri pentru fiecare portofoliu sunt asternute pe .

LUDOVIC ORBAN: PNL a sustinut intotdeauna pensiile pentru militari, chiar daca sustinem principiul contributivitatii

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a subliniat, marti, ca PNL a sustinut intotdeauna pensiile de serviciu pentru cadrele militare, chiar daca se pronunta pentru principiul contributivitatii.

Premiera in Parlament. Ce a facut Ludovic Orban la prima audiere a ministrilor cabinetului sau

Prima audiere a ministilor cabinetului Orban a adus si o premiera in Parlament. Ludovic Orban, care l-a insotit pe ministrul desemnat pentru Fonduri Europene, a cerut sa raspunda el insusi la una dintre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )