Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE: Cel putin 15 persoane au fost luate ostatice intr-un supermarket din Belgia

Adevărul Adevărul,
UPDATE: Cel putin 15 persoane au fost luate ostatice intr-un supermarket din Belgia

Luarea de ostatici dintr-un supermarket din Vost, Belgia, s-a incheiat, dupa ce autorul a fost arestat de fortele de ordine, relateaza DHnet. be. continuă pe Adevărul

[UPDATE]: Agresorul care a luat 15 persoane ostatice intr-un supermarket in Belgia a fost arestat

Cel putin 15 persoane au fost luate ostatice intr-un supermarket din Vost, Belgia, relateaza DHnet. be, conform News. ro.

FOTO. Un pod care lega doua insule indoneziene s-a prabusit. Cel putin opt persoane au murit si 30 au fost ranite

Cel putin opt persoane au murit si peste 30 au fost ranite, duminica, dupa ce un pod care lega doua insule de mici dimensiuni din apropiere de statiunea indoneziana Bali s-au prabusit.

VIDEO Tragedie in India. Cel putin 20 persoane au murit intr-un incendiu la un spital privat

Cel putin 19 persoane au murit marti dimineata intr-un incendiu puternic izbucnit la sectia de dializa a spitalului privat SUM din Bhubaneswar, resedinta statului Orissa, in nord-estul Indiei, relateaza Reuters.

Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata intr-un incendiu izbucnit intr-un spital din Odisha

Autoritatile indiene au anuntat in aceasta dimineata ca pana la 19 persoane si-au pierdut viata intr-un incendiu violent, care a distrus un spital privat din provincia estica Odisha. Incendiul a pornit din sectia de dializa a centrului medical SUM din capitala provinciala Bhubaneswar, transmite Reuters.

ATENTAT SINUCIGAS in Bagdad! Cel putin 31 de morti si 65 de raniti. Atacul a vizat o ceremonie funerara

In urma unui atac sinucigas au murit cel putin 31 de persoane, iar alte 65 au fost ranite in Bagdad. Atacul a vizat o ceremonie funerara. Atacul a avut loc in jurul pranzului intr-o.

Cel putin 24 de morti si 20 de raniti in urma unei busculade de pe un pod, in timpul unei ceremonii hinduse din India

Cel putin 24 de persoane au decedat, iar alte 20 au fost ranite, ca urmare a unei busculade care a avut loc in timpul unei ceremonii religioase hinduse, ce se tinea la periferia orasului Varanasi din nordul Indiei, noteaza thestar. com. Organizatorii se asteptau ca la ceremonie sa participe doar 3. 000 de persoane, insa s-au trezit cu cateva zeci de mii de credinciosi.

Incendiu devastator la un spital. Sunt cel putin 19 morti

Cel putin 19 persoane au murit si alte peste o suta au fost ranite intr-un incendiu izbucnit luni la un spital in estul Indiei, relateaza marti AFP, citand un responsabil al politiei locale.

Mamele care au nascut cel putin trei copii ar putea primi bani de la stat toata viata

Proiectul de lege care prevede ca femeile care au nascut cel putin trei copii pot sa primeasca din partea statului o indemnizatie viagera lunara pentru toata viata, iar cele care au cinci copii primesc in plus si medalia de mama-eroina, a.

Clotilde Armand: Ministri, secretari de stat vor fi pe lista USR, probabil, cel putin trei

Clotilde Armand, consilier local al partidului la Sectorul 1 din Bucuresti, a declarat ca cel putin trei ministri si secretari de stat din actualul Guvern vor candida la alegerile parlamentare pe listele Uniunii.

Macel in inchisoare. Cel putin 25 de detinuti au fost ucisi in cea mai sangeroasa revolta

Cel putin 25 de detinuti au murit duminica in cursul unor confruntari intre factiuni rivale intr-o inchisoare din statul Roraima, in nordul Braziliei, a anuntat site-ul de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )