Libnet.ro
UNICEF

13:45

UPDATE Cine este primul roman infectat cu coronavirus: lucreaza de 10 ani pe vasul de croaziera Diamond Princess Ce spune primarul localitatii din care este barbatul

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Cine este primul roman infectat cu coronavirus: lucreaza de 10 ani pe vasul de croaziera Diamond Princess Ce spune primarul localitatii din care este barbatul

Romanul care s-a infectat cu coronavirus era angajat la bucataria vasului de croaziera Diamond Princess, aflat in carantina intr-un port din Japonia, potrivit Digi 24. La bord se afla si sotia care face parte din personalul navei. continuă pe Hotnews

Primul roman infectat cu coronavirus

Un roman de pe nava de croaziera aflata in carantina in Japonia are coronavirus, a anuntat Ministerul Roman de Externe. Barbatul a fost transportat la un spital din Japonia. Este primul caz de confirmare a virusului la un roman. 17 romani se afla pe vasul Diamond Princess.

Reactia lui Raed Arafat, dupa ce a fost confirmat primul roman infectat cu coronavirus

Un roman de pe nava de croaziera Diamond Princess, aflata in apele teritoriale japoneze, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Ambasada Romaniei la Tokyo a fost notificata de catre Ministerul de Externe al Japoniei ca un cetatean roman de pe nava de croaziera Diamond Princess, aflata in apele teritoriale japoneze, a fost depistat pozitiv cu .

Primul roman infectat cu coronavirus prezinta niste simptome usoare. Secretarul de stat Nelu Tataru: Pentru cei din tara, regula este foarte clara (VIDEO)

Primul roman depistat pozitiv cu coronavirus prezinta niste simptome usoare, deci o forma usoara spre medie a bolii, a afirmat Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, joi, in direct pe.

Primul roman infectat cu coronavirus: un barbat de pe nava de croaziera Diamond Princess, aflata in carantina in Japonia La bordul vasului sunt 17 romani

Un roman aflat la bordul navei de croaziera Diamond Princess aflata in carantina in Japonia a fost depistat cu coronavirus, a anuntat joi Ministerul de Externe. La bordul vasului, intre cei peste 3. 700 de pasageri si membri ai echipajului se afla si 17 romani. Este primul caz de confirmare a virusului la un roman. Pana acum, virusul a fost confirmat in cazul a 218 pasageri aflati la bordul navei de croaziera. Dintre ultimele 44 de cazuri confirmate pe vas, 43 sunt pasageri, iar unul este membru al echipajului, potrivit agentiei de stiri Kyodo. De ce este complicata depistarea coronavirusului Covid-19 la bordul navei de croaziera Diamond Princess din Japonia.

Primul roman infectat cu coronavirus, izolat intr-un spital din Japonia

Un roman a fost infectat cu coronavirus si izolat la un spital din Japonia. Romanul se afla la bordul navei de croaziera Diamond Princess, in apele teritoriale ale Japoniei.

Cine este romanul suspect de coronavirus care s-a intors recent din Germania

Barbatul de 25 de ani este asistent medical in Germania si a avut in ingrijire o intrega familie diagnosticata cu gripa noua. Asistentul este acum izolat de medici la Timis, dar inainte sa se simta rau ar fi fost in vizita la sora lui, in judetul vecin, Caras Severin. Tot acolo a si mers la spital, iar autoritatile loale au instituit celula de criza si monitorizeaza persoanele cu care asistentul a intrat in contact.

Totul despre romanul infectat cu coronavirus: Lucreaza de 10 ani pe vasul Diamond Princess Sotia sa face si ea parte din personalul de la bord

Prima infectie cu coronavirus in cazul unui roman a fost confirmata joi cand un roman prezent pe vasul de croaziera Diamond Princess a fost confirmat pozitiv cu virusul care a ucis aproape 1. 400 de persoane in.

Primul caz confirmat al unui roman cu coronavirus. Cine este pacientul

Bilantul epidemiei de coronavirus: 426 de morti si 20. 000 de bolnavi in toata lumea. Virusul se extinde cu rapiditate. Un roman de pe nava de croaziera aflata in carantina in Japonia are coronavirus, transmite Ministerul Roman de Externe. 17 romani se afla pe vas. UPDATE:Oana Darie, purtator de cuvant al Ministerului Sanatatii, a dat detalii, .

Informatii noi despre starea de sanatate a cetateanului roman infectat cu coronavirus

Romanul infectat cu coronavirus se simte bine, acesta urmand sa fie supus unor teste medicale suplimentare in spitalul din Japonia unde este internat.

Cine este barbatul din Timisoara, suspect de coronavirus. Ce a facut inainte de a fi internat

In contextul crizei mondiale generate de infectarea cu coronavirus, era de asteptat ca si in Romania sa apara, daca nu un caz, cel putin o alarma de genul acesta. Autoritatile de pe malul raului Bega, au anuntat existenta unui caz suspect de coronavirus, dupa ce s-a prezentat la sectia de primiri urgente a Spitalului de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )