Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Cod Galben de ninsori si viscol in Bucuresti si in 16 judete din tara. Pe mai multe drumuri din tara se circula greu din cauza zapezii

Adevărul Adevărul,
UPDATE Cod Galben de ninsori si viscol in Bucuresti si in 16 judete din tara. Pe mai multe drumuri din tara se circula greu din cauza zapezii

Avertizarea Cod Galben de ninsori si viscol emisa luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) pentru Bucuresti si 16 judete din tara ramane valabila pana astazi la ora 14:00. in Capitala, 25 de persoane au fost ranite in urma a 22 de accidente rutiere, iar sase masini au fost avariate de copacii care au cazut din cauza zapezii. continuă pe Adevărul

UPDATE COD GALBEN de ninsori si viscol in Bucuresti si 16 judete din tara, valabil pana azi la pranz

Avertizarea Cod Galben de ninsori si viscol emisa luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) pentru Bucuresti si 16 judete din tara ramane valabila pana astazi la ora 14:00.

COD GALBEN de ninsori si viscol in Bucuresti si 16 judete din tara, valabil pana azi la pranz

Avertizarea Cod Galben de ninsori si viscol emisa luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) pentru Bucuresti si 16 judete din tara ramane valabila pana astazi la ora 14:00.

Mehedintiul sub Cod Galben de ninsori si viscol

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti o atentionare Cod galben de ninsori, intensificari ale vantului si viscol pentru 16 judete si municipiul Bucuresti, valabila incepand de marti, ora 20,00, pana miercuri, ora 14,00.

Cod galben de ninsori si viscol, in Prahova, de marti seara

Incepand cu ora 20. 00, Prahova intra sub incidenta unui cod galben de ninsori, intensificari ale vantului si viscol, care va dura pana miercuri, la ora 14.

Vine zapada! Oltenia intra sub cod galben de ninsori si viscol

Meteorologii au emis o atentionare cod galben de ninsori, viscol si intensificari ale vantului, care vizeaza judetele Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti, Valcea si Arges.

Cod galben de ninsori si vant puternic in 13 judete din nordul tarii si de la munte, incepand de luni de la ora 4:00

Meteorologii au emis duminica seara o atentionare Cod galben de ninsori si vant puternic pentru 13 judete din Transilvania si Moldova, valabila luni, 25 noiembrie, intre orele 4:00 si 22:00. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, in intervalul mentionat, in zona montana, iar in a doua parte a zilei de luni si in Maramures, nordul Crisanei si al Moldovei si local in Transilvania, vor predomina ninsorile.

UPDATE. COD GALBEN DE NINSORI SI VISCOL in nordul tarii

Potrivit atentionarii emise de ANM, in intervalul mentionat in zona montana, iar in a doua parte a zilei de luni si in Maramures, nordul Crisanei si al Moldovei si local in Transilvania, vor.

Treaba devine serioasa: Oltul a intrat sub cod galben de ninsori si viscol

Zilele de marti si miercuri marcheaza debutul oficial al iernii si in judetul Olt. Dupa o aparitie timida in dimineata zilei de marti 26 noiembrie, cand a nins timp de numai 20 de minute, iarna vrea a se amplasa categoric pe meleagurile oltene in cursul zilelor ce urmeaza. Administratia Nationala de Meteorologie a transmis autoritatilor locale ca Oltul se va afla sub incidenta unui cod galben de ninsori si viscol.

Cod Galben de ninsori, luni, pana la ora 22.00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare meteorologica COD GALBEN in intervalul 25. 2013, intre orele 04.

Cod galben de ninsori si vant

O avertizare de cod galben de vant, ninsori si viscol a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Aceasta este valabila de marti, ora 20. 00, pana miercuri, ora 14. 00, si a fost emisa si pentru judetele din sud si sud-vest.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )