Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Comisia Juridica din Camera Deputatilor a dat aviz favorabil proiectului de lege prin care membrii de partid cu functii de conducere nu pot fi manageri de spitale, dar simplii membrii pot/Deputat PNL: va politiza sistemul de sanatate

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Comisia Juridica din Camera Deputatilor a dat aviz favorabil proiectului de lege prin care membrii de partid cu functii de conducere nu pot fi manageri de spitale, dar simplii membrii pot/Deputat PNL: va politiza sistemul de sanatate

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat luni, cu majoritate de voturi, un raport de adoptare cu amendamente a OUG 79/2016 pentru modificarea si completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, care prevede ca postul de manager de spital nu va putea fi detinut de o persoana care are functie de conducere intr-un partid, dar poate fi ocupata de cineva care este membru intr-o formatiune politica, relateaza News. ro. Deputatul PNL, Pavel Popescu, sustine ca proiectul va politiza sistemul de sanatate. continuă pe Hotnews

Comisia Juridica din Camera Deputatilor a dat aviz favorabil proiectului de lege prin care membrii de partid cu functii de conducere nu pot fi manageri de spitale

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat luni, cu majoritate de voturi, un raport de adoptare cu amendamente a OUG 79/2016 pentru modificarea si completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, care prevede ca postul de manager de spital nu va putea fi detinut de o persoana care are functie de conducere intr-un partid, dar poate fi ocupata de cineva care este membru intr-o formatiune politica, relateaza News. ro.

Camera Deputatilor: Membrii de partid pot fi manageri de spital. PNL acuza PSD ca politizeaza sistemul sanitar

Comisia Juridica si Comisia de Sanatate din Camera Deputatilor au discutat si au aprobat, luni, Ordonanta de Urgenta 79 privind managerii de spitale, desi aceasta fusese respinsa de Senat, a declarat deputatul PSD Florin Buicu.

UPDATE Legea gratierii, adoptata tacit in Senat. Proiectul ajunge la Camera Deputatilor in forma Guvernului/ Turcan: Rusine, PSD!

ACTUALZAT Senatul a adoptat tacit marti proiectul legii gratierii, astfel ca proiectul va ajunge la Camera Deputatilor, camera decizionala, in forma initiala a Guvernului. Turcan a criticat lipsa de asumare a celor de la PSD si acuza si existenta unui plan ascuns in ceea ce priveste legea gratierii.

Legea gratierii, adoptata tacit in Senat. Proiectul ajunge la Camera Deputatilor in forma Guvernului

Marti se indeplineste termenul de adoptare tacita pentru proiectul legii gratierii, astfel ca proiectul va ajunge la Camera Deputatilor, camera decizionala, in forma initiala a Guvernului.

Adrian Moraru: Camera Deputatilor va cumpara trei limuzine de lux, de cate 120.000 de euro, pentru Adunarea Parlamentara a NATO

Camera Deputatilor ar urma sa cumpere trei masini de lux care sa fie folosite cu prilejul Adunarii Parlamentare a NATO, a anuntat pe Internet Adrian Moraru, director adjunct la Institutul pentru Politici Publice.

Cum vrea Camera Deputatilor, condusa de Liviu Dragnea, sa cheltuiasca peste un milion de euro pentru masini de lux necesare patru zile, in loc sa le inchirieze

Adrian Moraru, director adjunct la Institutul pentru Politici Publice, semnaleaza, pe contul lui de Facebook, o licitatie prin care Camera Deputatilor vrea sa cumpere autoturisme, inclusiv trei limuzine de lux, in valoare de peste un milion de euro. Totul pentru un eveniment - Adunarea Parlamentara NATO - organizat in toamna la Bucuresti si care dureaza doar patru zile.

Camera Deputatilor isi cumpara sistem audio-video. Cat costa

Seful Directiei Tehnice de la Camera Deputatilor, Alexandru Tanase, a declarat luni ca sistemul audio-video ce urmeaza sa fie achizitionat pentru sala de plen va costa aproximativ 1,9 milioane de lei si trebuie.

Dupa ce a rezolvat toate problemele, Camera Deputatilor vrea acum sa cumpere un sistem video HD de 1,9 milioane lei

Camera Deputatilor a lansat o licitatie pentru cumpararea unui sistem audio-video complet pentru sala de plen, in valoare de 1,9 milioane lei, informeaza HotNews. Rolul sistemului va fi de a asigura fluxul.

Camera Deputatilor isi cumpara sistem audio - video Full HD, in valoare de 1,9 milioane de lei

Camera Deputatilor a anuntat organizarea unei licitatii avand ca titlu Furnizare sistem audio-video sala plenara, in valoare de aproape 1,9 milioane de lei fara TVA.

Camera Deputatilor va cumpara un sistem audio-video Full HD de aproape 2 milioane lei

Camera Deputatilor a lansat o licitatie pentru cumpararea unui sistem audio-video complet pentru sala de plen, in valoare de 1,9 milioane lei peste 400. 000 euro), pentru asigurarea fluxului video cu circuit inchis din timpul sedintelor de plen.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )