Libnet.ro
UNICEF

07:00

UPDATE Conservatorul Marcelo Rebelo de Sousa, ales presedintele Portugaliei din primul tur

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Conservatorul Marcelo Rebelo de Sousa, ales presedintele Portugaliei din primul tur

Candidatul conservator Marcelo Rebelo de Sousa, in varsta de 67 de ani, a fostales duminica presedintele Portugaliei din primul tur de scrutin, el obtinand 52% din voturi,la mare distanta de candidatul independent de stanga Antonio Sampaio da Novoa 22,89%), indica rezultatele oficiale citate de AFP. continuă pe Hotnews

Alegeri prezidentiale in Portugalia. Conservatorul Marcelo Rebelo de Sousa este dat castigator din primul tur

Conservatorul Marcelo Rebelo de Sousa, in varsta de 67 de ani, este dat castigator al alegerilor prezidentiale din Portugalia din primul tur, care va avea loc duminica, potrivit a doua noi sondaje publicate joi seara si citate de AFP.

Alegeri prezidentiale in Portugalia: Candidatul conservator Marcelo Rebelo de Sousa, pe primul loc in primul tur

Candidatul conservator Marcelo Rebelo de Sousa, in varsta de 67 de ani, pe primul loc in primul tur al alegerilor prezidentiale din Portugalia, desfasurat duminica, potrivit sondajelor realizate la iesirea de la urne, citate de AFP. Marcelo Rebelo de Sousa ar putea fi invingator in alegeri dupa primul tur, insa scorul obtinut de el nu este deocamdata clar, fiind creditat in sondaje cu 49% pana la 55,7% din voturi.

Sondaj: Candidatul conservator, favorit la Presedintia Portugaliei

Doua sondaje publicate in Portugalia arata ca primul tur al alegerilor prezidentiale, ce va avea loc duminica, ar putea fi castigat de conservatorul Marcelo Rebelo de Sousa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )