Libnet.ro
UNICEF

22:31

UPDATE Costin Marculescu, actorul din Liceenii, a fost gasit mort in casa

Adevărul Adevărul,
UPDATE Costin Marculescu, actorul din Liceenii, a fost gasit mort in casa

Costin Marculescu, in varsta de 51 de ani, a fost gasit mort, miercuri seara, in locuinta sa. Vecinii au dat alerta pentru ca actorul nu mai fusese vazut de mai mult de trei zile, nu raspundea la telefon sau la usa, iar cainele sau latra insistent in apartament. continuă pe Adevărul

Tragedia cumplita care i-a marcat viata lui Costin Marculescu. Ce a iubit cel mai mult actorul care a murit singur in casa

Plin de viata, inconjurat de prieteni, mereu vesel si pus pe glume, Costin Marculescu, s-a stins in singuratate. La fel ca regretata jurnalista Cristina Topescu, actorul din Liceenii a fost gasit mort in casa. Avea un catel pe care care il iubea nespus si despre care spunea ca este puiul sau frumos si cuminte.

VIDEO. Scena din Liceenii care l-a facut celebru pe Costin Marculescu: broastele la ora de matematica

Costin Marculescu a fost un actor de exceptie, iar disparitia lui brusca i-a indurerat pe fanii productiilor de succes in care acesta a jucat. La doar 17 ani, actorul a primit un rol in filmul Liceenii,.

Moartea lui Costin Marculescu si dureroasa amintire a cazului Cristina Topescu. Coincidentele care leaga destinele celor doi

Actorul Costin Marculescu 50 de ani) a fost gasit mort in noaptea de miercuri spre joi, in cada din apartamentul sau, dupa ce nimeni nu mai primise nicio veste de la el de cateva zile si nici nu mai raspundea.

Noi detalii cutremuratoare despre moartea lui Costin Marculescu

Actorul si cantaretul Costin Marculescu a fost gasit mort, aseara, in apartamentul sau. Vecinii sunt cei care au alertat autoritatile dupa ce nu l-au mai vazut timp de 3 zile.

Noi detalii cutremuratoare despre moartea lui Costin Marculescu

Actorul si cantaretul Costin Marculescu a fost gasit mort, aseara, in apartamentul sau. Vecinii sunt cei care au alertat autoritatile dupa ce nu l-au mai vazut timp de 3 zile.

Costin Marculescu a murit. Detalii socante despre deces. Primele imagini din apartamentul actorului

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort in propria sa locuinta. Acesta ar fi fost in stare avansata de putrefactie, fapt ce ne trimite cu gandul la regretata Cristina Topescu. Actorul era nascut in 1969. Costin Marculescu a murit UPDATE 1: Fosta iubita a lui Costin Marculescu a declarat in urma cu cateva minute faptul .

Cine a fost, de fapt, Costin Marculescu. A devenit celebru pentru filmul Liceenii

Vestea ca celebrul Costin Marculescu a murit a picat ca un fulger peste lumea mondena. Cu toate ca a intrat in multe scandaluri de-a lungul timpului, iar oamenii care nu-l simpatizau nu erau putini, cei care au ales sa-i fie alaturi au fost cei pe care actorul se putea baza la nesfarsit. Iata detalii despre .

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort in casa. Politia a deschis o ancheta

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort in casa in noaptea de miercuri spre joi. El se afla in cada, iar echipajele au intervenit dupa ce vecinii au semnalat la 112 ca nu l-au vazut de mai multe zile, au precizat, pentru Mediafax surse din cadrul ISU.

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort in cada

Costin Marculescu a fost gasit mort in locuinta sa dupa ce politistii chemati de un vecin au spart u.

Costin Marculescu a murit. Actorul a fost gasit fara viata in propria casa

Actorul Costin Marculescu s-a stins din viata la varsta de 50 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )