Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Curtea Constitutionala a amanat pentru 20 mai decizia cu privire la completurile specializate

Adevărul Adevărul,
UPDATE Curtea Constitutionala a amanat pentru 20 mai decizia cu privire la completurile specializate

Curtea Constitutionala a amanat pentru 20 mai dezbaterea sesizarii lui Florin Iordache privind un posibil conflict juridic intre Parlament si Curtea Suprema pe tema completurilor specializate in dosare de coruptie. 20 mai este aceesi zi in care la Curtea Suprema se judeca ultimul termen din dosarul angajarilor fictive. continuă pe Adevărul

UPDATE Curtea Constitutionala amana pentru 20 mai decizia care l-ar putea scapa pe Liviu Dragnea de condamnarea la inchisoare

Curtea Constitutionala a amanat vineri, pentru 20 mai, decizia asupra sesizarii vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Florin Iordache, pe tema constituirii completurilor specializate in cazurile de coruptie de la instanta suprema. Data coincide cu cea stabilita de Curtea Suprema pentru dosarul in care Liviu Dragnea este judecat si pentru care a fost condamnat, in prima instanta, la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare.

ASTAZI, PE TEMA COMPLETURILOR SPECIALIZATE: CCR a amanat pronuntarea in cazul sesizarii lui Iordache

ACTUALIZARE Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a amanat, pentru 20 mai, decizia asupra sesizarii privind un posibil conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie pe tema completurilor specializate in coruptie. ---- Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) ar putea pronunta, astazi, decizia asupra sesizarii privind un posibil conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie pe tema completurilor specializate in coruptie.

Curtea Constitutionala a amanat pentru 20 mai decizia privind sesizarea lui Florin Iordache pe completurile specializate pe coruptie (VIDEO)

A treia amanare pe decizia CCR care ar fi avut un impact decisiv pe dosarul lui Dragnea! Curtea Constitutionala nu a reusit sa ia o decizie pe sesizarea privind completurile specializate pe coruptie si a amanat.

Augustin Zegrean, dupa ce Curtea Constitutionala a amanat iar decizia care l-ar putea scapa pe Dragnea de condamnare: Este un joc stupid intre CCR si instanta suprema. Nu era niciun motiv de amanare

20 mai, data stabilita astazi de Curtea Constitutionala pe sesizarea privind completurile specializate, coincide cu cea stabilita de instanta suprema pentru dosarul in care Liviu Dragnea este judecat si pentru care a fost condamnat, in prima instanta, la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean spune ca este un joc stupid intre judecatorii constitutionali si cei ai instantei supreme si ca CCR nu avea absolut niciun motiv sa amane pentru a treia oara transarea cazului.

CCR amana din nou decizia privind completurile specializate, 20 mai ziua decisiva pentru Liviu Dragnea?

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a amanat pentru a treia oara, pentru 20 mai, decizia asupra sesizarii privind un posibil conflict juridic intre Parlament si Inalta Curte de Casatie si Justitie pe tema completurilor specializate in coruptie,.

Curtea Constitutionala, asteptata astazi sa ia decizia care l-ar putea scapa pe Liviu Dragnea de condamnarea la inchisoare

Curtea Constitutionala este asteptata vineri, dupa doua amanari, sa pronunte decizia asupra sesizarii vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Florin Iordache, pe tema constituirii completurilor specializate in cazurile de coruptie de la instanta suprema. Daca CCR constata un conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie, sentintele din prima instanta in cazuri de coruptie ar putea fi contestate si desfiintate, iar procesele reluate de la zero. O astfel de hotarare l-ar putea scapa pe Liviu Dragnea de condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare in procesul angajarilor fictive.

Orban: Printr-o decizie favorabila la sesizarea PNL, Curtea Constitutionala ar putea evita pronuntarea pe sesizarea lui Florin Iordache privind completurile specializate

Ludovic Orban spune ca PNL a oferit Curtii Constitutionale posibilitatea de a evita o pronuntare pe o tema extrem de delicata si de spinoasa, cum este sesizarea depusa de Florin Iordache pe tema completurilor specializate de 3 judecatori de la instanta suprema. El sustine ca CCR poate evita pronuntarea daca analizeaza si da o solutie favorabila sesizarii PNL privind articolul din Regulamentul Camerei Deputatilor in baza caruia Iordache a depus cererea la Curtea Constitutionala.

Augustin Zegrean, despre deciziile privind dosarul lui Dragnea: Pare a fi un joc de-a soarecele si pisica intre Curtea Constitutionala si inalta Curte

Curtea Constitutionala a amanat vineri pentru a treia oara decizia privind sesizarea lui Florin Iordache pe completurile specializate pe coruptie, decizie care daca este in favoarea sesizarii atunci ar fi reluat.

Deputatii independenti au sesizat Curtea Constitutionala

Deputatii independenti Ion Groza, Alexandr Oleinic si Viorel Melnic au solicitat Curtii Constitutionale sa se expuna daca este in drept Parlamentul sa modifice sistemul electoral la intervale de timp mai mici decat un mandat deplin al Legislativului si daca pot fi organizate alegeri parlamentare anticipate in baza unui alt sistem electoral decat cel folosit la alegerile parlamentare ordinare.

Curtea Constitutionala reia vineri dezbaterea pe tema completelor specializate. Va scapa Liviu Dragnea de dosarul angajarilor fictive?

Dupa doua amanari,Curtea Constitutionala reia vineri dezbaterea sesizarii lui Florin Iordache privind un posibil conflict juridic intre Parlament si Curtea Suprema pe tema completelor specializate in dosare de coruptie. O eventuala decizie favorabila ar insemna reluarea de la zero a dosarului angajari fictive unde liderul PSD a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )