Libnet.ro
UNICEF

07:15

UPDATE Curtea Constitutionala: Dispozitii din modificarile aduse Legii 317/2004 privind organizarea CSM, neconstitutionale

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Curtea Constitutionala: Dispozitii din modificarile aduse Legii 317/2004 privind organizarea CSM, neconstitutionale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis, marti, ca sunt neconstitutionale unele dispozitii din modificarile aduse Legii 317/2004 privind organizarea si functionarea Consiliului Superior al Magistraturii CSM), anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

CCR: Dispozitii din modificarile aduse Legii 317/2004 privind organizarea CSM, neconstitutionale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis, marti, ca sunt neconstitutionale unele dispozitii din modificarile aduse Legii 317/2004 privind organizarea si functionarea Consiliului Superior al.

Curtea Constitutionala: Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie asigura o protectie adecvata a magistratilor impotriva presiunilor (motivare)

Infiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie, ca structura in cadrul Parchetului General, le asigura magistratilor o protectie adecvata impotriva presiunilor si abuzurilor savarsite prin denunturi arbitrare, se arata in motivarea deciziei prin care Curtea Constitutionale a Romaniei CCR) a admis o parte dintre obiectiile de neconstitutionalitate referitoare la modificarile aduse Legii 304/2004 privind organizarea judiciara, potrivit Agerpres.

UPDATE Curtea Constitutionala: Legea prevede expres ca hotararea se redacteaza de unul dintre judecatorii ce au participat la solutionarea cauzei (motivare)

Legea prevede expres ca hotararea se redacteaza de unul dintre judecatorii care au participat la solutionarea cauzei, se arata in motivarea deciziei prin care Curtea Constitutionale a Romaniei CCR) a admis obiectiile de neconstitutionalitate referitoare la patru modificari aduse Legii 304/2004 privind organizarea judiciara, scrie Agerpres.

CCR a decis ca modificarile aduse legilor privind functionarea CSM sunt partial neconstitutionale

Curtea Constitutionala CCR) a decis astazi ca modificarile la Legea 317 privind organizarea si functionarea Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sunt partial neconstitutionale, se arata intr-un comunicat al institutiei, dat publicitatii.

Curtea Constitutionala: Legea prevede expres ca hotararea se redacteaza de unul dintre judecatorii ce au participat la solutionarea cauzei (motivare)

Legea prevede expres ca hotararea se redacteaza de unul dintre judecatorii care au participat la solutionarea cauzei, se arata in motivarea deciziei prin care Curtea Constitutionale a Romaniei CCR) a admis obiectiile de neconstitutionalitate referitoare la patru modificari aduse Legii 304/2004 privind organizarea judiciara, scrie Agerpres.

Traian Basescu: Modificarile aduse legilor justiei consolideaza sistemul, imping mai multa responsabilitate la CSM

Senatorul Traian Basescu, presedinte PMP, a declarat ca modificarile aduse legilor justitiei imping mai multa responsabilitate la CSM si consolideaza sistemul justitiei, el calificand drept o manipulare afirmatiile.

Curtea Constitutionala, decizie neasteptata in privinta condamnarii lui Liviu Dragnea

Curtea Constitutionala a luat decizia anularii comdamnarii lui Liviu Dragnea. Este o revolutie in justitie pentru ca de foarte multi ani in instantele din Romania s-a instalat o cutuma in care.

Soc la Curtea Constitutionala. inca o lege contestata de Iohannis a picat

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a anuntat, marti, ca a admis sesizarea formulata de presedintele Klaus Iohannis privind Legea de aprobare a OUG 96/2016 pentru modificarea si completarea unor acte.

Sesizarile asupra modificarilor la Legea 317 privind organizarea si functionarea CSM, discutate astazi de Curtea Constitutionala

Sesizarile formulate de PNL si de inalta Curte de Casatie si Justitie asupra modificarilor la Legea 317 privind organizarea si functionarea Consiliului Superior al Magistraturii CSM) vor fi analizate marti de Curtea Constitutionala a Romaniei CCR).

Curtea Constitutionala dezbate sesizarile PNL si Inaltei Curti asupra modificarilor la Legea 317 privind organizarea si functionarea CSM

Sesizarile formulate de PNL si de Inalta Curte de Casatie si Justitie asupra modificarilor la Legea 317 privind organizarea si functionarea Consiliului Superior al Magistraturii CSM) vor fi dezbatute marti de judecatorii Curtii Constitutionale. Pana acum, CCR s-a pronuntat asupra contestatiilor la modificarile celorlalte doua legi ale justitiei - Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor si Legea 304/2004 privind organizarea judiciara - si a admis partial criticile de neconstitutionalitate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )