Libnet.ro
UNICEF

12:45

UPDATE: Dan Diaconescu a ajuns la Ambasada SUA. NU se va intalni cu ambasadorul Gitenstein.

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Dan Diaconescu a ajuns la Ambasada SUA. NU se va intalni cu ambasadorul Gitenstein.

UPDATE: Dan Diaconescu a ajuns la ambasada SUA pentru o intrevedere cu un oficiale al misiunii diplomatice. Anterior, ambasada SUA la Bucuresti a confirmat ca Dan Diaconescu va avea miercuri o intrevedere la sediul misiunii diplomatice, insa nu cu ambasadorul Mark H. Gitenstein, ci cu un alt oficial al Ambasadei. Ambasadorul SUA nu este in ambasada astazi si nu se va intalni cu domnul Dan Diaconescu. Domnul Diaconescu se va intalni cu un reprezentant al Ambasadei, a comunicat misiunea . continuă pe România Liberă

Dan Diaconescu A AJUNS la Ministerul Economiei: Eu vreau sa semnez AZI contractul pentru ...

UPDATE: Dan Diaconescu a ajuns, luni dimineata, in jurul orei 10:00, la Ministerul Economiei sa semneze contractul de vanzare-cumparare a actiunilor detinute de stat la Oltchim. La intrarea in sediul Ministerului Economiei, Dan Diaconescu a declarat ca vrea sa semneze contractul de vanzare-cumparare pentru Oltchim in cursul zilei de luni. Eu vreau sa semnez azi contractul. Sa vedem daca vrea si Guvernul . ) Vrem sa platim astazi salariile si pretul pe actiunile Oltchim . ) Din pacate, in .

UPDATE Dan Diaconescu se afla la sediul Ministerului Economiei pentru semnarea contractului de privatizare a Oltchim: E prima data cand cel care a castigat privatizarea e amenintat de guvernanti cu inchisoarea. / Investitorul este poporul roman. / Guvernu

UPDATE Omul de afaceri Dan Diaconescu s-a prezentat, luni dimineata, la ora 10:00, la sediul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri pentru a semna contractul de vanzare - cumparare a actiunilor Oltchim: Din pacate in ultimele zile nu mai vorbeste nimeni de combinat, se pare ca doar noi mai suntem interesati de redeschiderea combinatului, de locurile de munca, de plata salariilor. Serviciile secrete ne urmaresc de cateva zile. Cel care a castigat privatizarea e amenintat de guvernanti cu inchisoarea. Noi vrem sa platim astazi salariile. Eu vreau sa semnez, sa vedem daca vrea si Guvernul, a afirmat patronul OTV. Diaconescu s-a declarat dispus sa semneze luni contractul cu OPSPI, spunand ca banii trebuie sa intre imediat in conturile companiei, pentru plata salariilor si asigurarea capitalului de lucru.

Avocat: Dan Diaconescu se va duce la ora 14.00 la ambasada SUA

Dan Diaconescu se va intalni la ora 14. 00 cu cineva de la ambasada Statelor Unite la Bucuresti, a declarat Daniel Fenechiu, unul dintre avocatii omului de afaceri, aflat la sediul Ministerului Economiei. Acesta anuntase mai devreme ca Dan Diaconescu va reveni astazi in tara de la Viena, urmand sa aterizeze pe aeroportul Otopeni in jurul orei 13:00.

Dan Diaconescu s-a intors in tara. Unde a fost afaceristul si ce planuri are pentru salvarea Oltchimului

UPDATE - Dan Diaconescu s-a intors in tara. Patronul de televiziune spune ca a avut mai multe intalniri cu partenerii sai pentru a salva Oltchimul si ca va pleca din nou in strainatate pentru alte discutii.

Dan Diaconescu s-a intors in tara. Este singura privatizare castigata de cel care nu da spaga

UPDATE - Dan Diaconescu s-a intors in tara. Nu trebuia sa ma asteptati atat de mult, ca nu sunt nici presedinte nici prim-ministru. Sunt un simplu jurnalist dinCaracal care vrea sa salveze.

Melescanu a discutat cu Ponta despre situatia Oltchim. Negocierile incep fara Dan Diaconescu. Cand se intoarce afaceristul in tara

UPDATE - Dan Diaconescu va reveni in tara miercuri in jurul orei 13. 00, cu o cursa aeriana de la Viena, pentru a continua discutiile cu autoritatile romane privind privatizarea Oltchim, au declarat surse.

Dan Diaconescu are miercuri o intalnire la Ambasada SUA din Bucuresti

Ambasada SUA la Bucuresti a confirmat zvonurile potrivit carora Dan Diaconescu ar avea miercuri o intrevedere la sediul misiunii diplomatice. Ambasadorul SUA nu este in ambasada astazi si nu se va intalni cu .

UPDATE Dan Diaconescu a mers la Ambasada SUA intr-o chestiune legata de o viza, si nu pentru privatizarea Oltchim

Dan Diaconescu are miercuri, in jurul orei 14. 00, o intalnire la Ambasada SUA la Bucuresti, a declarat Daniel Fenechiu, unul dintre avocatii care il reprezinta pe patronul OTV. Ambasada SUA a confirmat intalnirea.

Ambasada SUA despre VIZITA lui Dan Diaconescu: Au loc constant intalniri pentru ...

Ambasada SUA la Bucuresti precizeaza, cu privire la intalnirea de miercuri cu patronul OTV, Dan Diaconescu, desfasurata la sediul misiunii, ca diplomatii americani au astfel de intalniri constant, potrivit Mediafax. Reprezentantii Ambasadei au constant intalniri pentru a intelege evenimentele politice si economice, afirma Ambasada. Dan Diaconescu a stat miercuri aproximativ 45 de minute in sediul Ambasadei SUA, la iesire el refuzand sa stea de vorba cu jurnalistii. Patronul OTV a urcat in .

Avocat: Dan Diaconescu are miercuri o intalnire la Ambasada SUA la Bucuresti.

Dan Diaconescu are miercuri, in jurul orei 14. 00, o intalnire la Ambasada SUA la Bucuresti, a declarat Daniel Fenechiu, unul dintre avocatii care il reprezinta pe patronul OTV, potrivit Realitatea TV. Ni s-a confirmat si noua ca are o intalnire la Ambasada SUA, a spus Fenechiu. Dan Diaconescu a revenit in tara, miercuri, in jurul orei 13. 00, cu o cursa aeriana de la Viena, pentru a continua discutiile cu autoritatile romane privind privatizarea Oltchim.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )