Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dan Diaconescu are miercuri o intalnire la Ambasada SUA din Bucuresti

B1 B1,
 Dan Diaconescu are miercuri o intalnire la Ambasada SUA din Bucuresti

Ambasada SUA la Bucuresti a confirmat zvonurile potrivit carora Dan Diaconescu ar avea miercuri o intrevedere la sediul misiunii diplomatice. Ambasadorul SUA nu este in ambasada astazi si nu se va intalni cu . continuă pe B1

Avocat: Dan Diaconescu are miercuri o intalnire la Ambasada SUA la Bucuresti.

Dan Diaconescu are miercuri, in jurul orei 14. 00, o intalnire la Ambasada SUA la Bucuresti, a declarat Daniel Fenechiu, unul dintre avocatii care il reprezinta pe patronul OTV, potrivit Realitatea TV. Ni s-a confirmat si noua ca are o intalnire la Ambasada SUA, a spus Fenechiu. Dan Diaconescu a revenit in tara, miercuri, in jurul orei 13. 00, cu o cursa aeriana de la Viena, pentru a continua discutiile cu autoritatile romane privind privatizarea Oltchim.

UPDATE: Dan Diaconescu a ajuns la Ambasada SUA. NU se va intalni cu ambasadorul Gitenstein.

UPDATE: Dan Diaconescu a ajuns la ambasada SUA pentru o intrevedere cu un oficiale al misiunii diplomatice. Anterior, ambasada SUA la Bucuresti a confirmat ca Dan Diaconescu va avea miercuri o intrevedere la sediul misiunii diplomatice, insa nu cu ambasadorul Mark H. Gitenstein, ci cu un alt oficial al Ambasadei. Ambasadorul SUA nu este in ambasada astazi si nu se va intalni cu domnul Dan Diaconescu. Domnul Diaconescu se va intalni cu un reprezentant al Ambasadei, a comunicat misiunea .

Dan Diaconescu a fost miercuri la Ambasada SUA din Bucuresti

Ambasada SUA la Bucuresti a confirmat zvonurile potrivit carora Dan Diaconescu ar avea miercuri o intrevedere la sediul misiunii diplomatice. Diaconescu a declarat, miercuri, la intoarcerea in tara ca de.

Ce a facut Dan Diaconescu in cele 48 de ore cat a lipsit din tara: RTV sustine ca patronul OTV s-a relaxat la un hotel de 5 stele din Nisa

Postul de televiziune RTV sustine ca a obtinut in exclusivitate traseul urmat de Dan Diaconescu in cele 48 de ore in care a lipsit din tara. Potrivit sursei citate, patronul OTV s-ar fi relaxat intr-un hotel de 5 stele din Nisa, fara a avea intalniri importante in acest timp. Miercuri dupa pranz, la sosirea pe aeroportul Otopeni, Dan Diaconescu a afirmat ca a calatorit in 5 tari Franta, Germania, Spania, Monaco, Austria) lasand sa se inteleaga ca a avut intalniri importante in acest timp si adaugand ca O sa aflati de la cei de la SIE cu cine m-am intalnit in tarile in care am fost, erau la cativa metri de noi la fiecare intalnire.

Liviu Pop: Dan Diaconescu mi-a spus ca cineva din Guvern se va intoarce impotriva sa daca nu semneaza contractul pentru Oltchim

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, a oferit miercuri lamuriri cu privire la discutia pe care a avut-o cu Dan Diaconescu, in avionul care venea de la Viena. Acesta a declarat ca au avut o discutie scurta, la.

Dan Diaconescu s-a intors in tara: Nu sunt omul nimanui. Sunt un biet ziarist din Caracal care vrea sa salveze Oltchim. / Vom plati asa cum ne-am angajat, cat de repede vrea Guvernul sa ne ia banii. / Toata planeta e interesata sa cumpere Oltchim

Dan Diaconescu s-a intors miercuri dupa pranz pe aeroportul Otopeni dupa ce parasise tara in urma cu doua zile: Am fost in Franta, Germania, Spania, Monaco, Austria. O sa aflati de la cei de la SIE cu cine m-am intalnit in tarile in care am fost, erau la cativa metri de noi la fiecare intalnire, le-a spus el jurnalistilor la sosirea pe aeroport. Patronul OTV i-a acuzat din nou pe guvernanti ca vor doar sa inchida combinatul sau sa il falimenteze, eu vreau sa il salvez, sustinand ca are banii prevazuti in contractul pentru privatizarea Oltchim: Vom plati asa cum ne-am angajat, cat de repede vrea Guvernul sa ne ia banii. Vom semna contractul cand Guvernul va accepta conditiile noastre, suntem un investitor strategic. Noi am cerut acest termen de 10 zile, noi ne-am oferit sa platim in 10 zile.

Ponta: Privatizarea a esuat. Dan Diaconescu NU ARE niciun ban pentru Oltchim.

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, luni, ca Dan Diaconescu nu detine banii pe care presedintele Partidului Poporului i-a oferit pentru a prelua combinatul Oltchim. Dan Diaconescu nu are niciun ban pentru a salva Oltchim . Imediat s-a constata ca aici e un dublu interes, al celor de la PDL pentru a acoperi fraudele din anii trecuti, ia pentru domnul Diaconescu de a mai castiga putin capital poltic, a afirmat Victor Ponta. A fost evident o incercare a oamenilor de afaceri din PDL .

Ce a discutat Dan Diaconescu cu ministrul Pop in avion.

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat pentru NewsIn ca Dan Diaconescu are temeri legate de problema curentului electric la Oltchim, avand in vedere ca societatea are o datorie de 12 mil. euro catre Hidroelectrica, fapt ce impiedica reluarea activitatii la combinat, scrie Realitatea. net. Cu Dan Diaconescu am avut o discutie foarte scurta. Ne-am intalnit la imbarcarea in avion. L-am rugat sa finalizeze contractul, dupa care a spus ca are temeri legate de problema .

Victor Ponta: Dan Diaconescu nu are niciun leu si nici nu intentioneaza sa salveze Oltchimul

Primul ministru Victor Ponta a declarat luni, la sfarsitul sedintei PSD, ca Dan Diaconescu nu are banii necesari pentru cumpararea actiunilor Oltchim, urmand ca o noua privatizare sa fie reluata anul.

Victor Ponta: Dan Diaconescu nu are niciun leu si nici nu intentioneaza sa salveze Oltchimul

Primul ministru Victor Ponta a declarat luni, la sfarsitul sedintei PSD, ca Dan Diaconescu nu are banii necesari pentru cumpararea actiunilor Oltchim, urmand ca o noua privatizare sa fie reluata anul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )