Libnet.ro
UNICEF

18:00

UPDATE. DNA cere incuviintarea arestarii pentru Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam. Solicitarea a fost transmisa ministrului Justitiei (STENOGRAME)

România Liberă România Liberă,
UPDATE. DNA cere incuviintarea arestarii pentru Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam. Solicitarea a fost transmisa ministrului Justitiei (STENOGRAME)

Directia Nationala Anticoruptie a transmis procurorului general al Romaniei cererea si referatul intocmit de procurorii anticoruptie, in vederea sesizarii ministrului Justitiei, pentru a cere presedintelui Camerei Deputatilor incuviintarea arestarii preventive a deputatilor: Ioan Adam si Viorel Hrebenciuc. continuă pe România Liberă

UPDATE. DNA cere incuviintarea arestarii pentru Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam (STENOGRAME)

Directia Nationala Anticoruptie a transmis procurorului general al Romaniei cererea si referatul intocmit de procurorii anticoruptie, in vederea sesizarii ministrului Justitiei, pentru a cere presedintelui Camerei Deputatilor incuviintarea arestarii preventive a deputatilor: Ioan Adam si Viorel Hrebenciuc. Cititi INTERCEPTARI.

UPDATE. DNA cere incuviintarea arestarii pentru Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam. Numele ministrului Mediului, in dosarul retrocedarilor (STENOGRAME)

Directia Nationala Anticoruptie a transmis procurorului general al Romaniei cererea si referatul intocmit de procurorii anticoruptie, in vederea sesizarii ministrului Justitiei, pentru a cere presedintelui Camerei Deputatilor incuviintarea arestarii preventive a deputatilor: Ioan Adam si Viorel Hrebenciuc. Cititi INTERCEPTARI.

DNA cere incuviintarea arestarii pentru Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam (STENOGRAME)

Directia Nationala Anticoruptie a transmis procurorului general al Romaniei cererea si referatul intocmit de procurorii anticoruptie, in vederea sesizarii ministrului Justitiei, pentru a cere presedintelui Camerei Deputatilor incuviintarea arestarii preventive a deputatilor: Ioan Adam si Viorel Hrebenciuc.

DNA cere incuviintarea arestarii pentru deputatii Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam in dosarul retrocedarilor ilegale

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au cerut, vineri, incuviintarea arestarii pentru Viorel Hrebenciuc si deputatulIoanAdam, in dosarul retrocedarilor ilegale, potrivit unui comunicat.

BP al Camerei se intruneste MAINE la ora 12 pentru a discuta cererea DNA de arestare a lui Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam

Cererea DNA de incuviintare a arestarii lui Viorel Hrebenciuc a ajuns la Camera Deputatilor .

DNA cere arestarea deputatului bacauan Viorel Hrebenciuc si a deputatului Ioan Adam, avocatul lui Paltin Sturza din dosarul retrocedarilor

Procurorii Anticoruptie au cerut in urma cu cateva minute arestarea deputatilor Viorel Hrebenciuc si a lui Ioan Adam, profesor universitar si avocat.

VIDEO DNA vrea sa-i aresteze preventiv pe Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam (PSD) in dosarul retrocedarilor

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie a transmis procurorului general al Romaniei cererea si referatul intocmit de procurorii anticoruptie, in vederea sesizarii ministrului Justitiei, pentru a cere presedintelui Camerei Deputatilor incuviintarea arestarii preventive a deputatilor Ioan Adam si Viorel Hrebenciuc, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri si terenuri agricole, in care prejudiciul depaseste 303 milioane euro. 00 Ministerul Justitiei a transmis vineri Camerei Deputatilor cererea de incuviintare a arestarii preventive in cazul parlamentarilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, au declarat, pentru Agerpres, oficiali ai MJ.

DNA cere aviz pentru arestarea deputatilor PSD Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam. Camera se reuneste sambata pentru solicitarea DNA

Update 20. 10- Biroul Permanent al Camerei Deputatilor se va reuni, sambata, la ora 12. 00, pentru a lua in discutie solicitarea DNA privind incuviintarea arestarii preventive a deputatilor Viorel.

Biroul Permanent al Camerei se reuneste sambata pentru cererea DNA privindu-i pe deputatii Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor se va reuni, sambata, la ora 12. 00, pentru a lua in discutie solicitarea DNA privind incuviintarea arestarii preventive a deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, au precizat, vineri, pentru Mediafax, surse parlamentare.

DNA cere arestarea deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a transmis procurorului general al Romaniei cererea si referatul intocmit de procurorii anticoruptie, in vederea sesizarii ministrului Justitiei, pentru a cere presedintelui Camerei Deputatilor incuviintarea arestarii preventive a deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam care sunt implicati in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )