Libnet.ro
UNICEF

09:00

UPDATE Doi participanti la Maratonul Piatra Craiului au murit dupa ce au cazut intr-o rapa

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Doi participanti la Maratonul Piatra Craiului au murit dupa ce au cazut intr-o rapa

Barbatul care a cazut intr-o rapa la Maratonul Piatra Craiului si a fost gasit cu fracturi la picioare a murit, dupa ce starea lui s-a agravat si a intrat in stop cardio respirator, in timp ce era trasportat la spital, informeaza Mediafax. O alta sportiva care participa la acelasi maraton a murit dupa ce a cazut in aceeasi rapa. continuă pe Hotnews

S-a identificat brbatul decedat la Maratonul Piatra Craiului

Barbatul decedat in timpul Maratonului Pietrei Craiului avea 39 de ani si era din Cluj-Napoca, a inf.

Tragedie in munti: Maratonisti, cazuti in prapastie la Maratonul Piatra Craiului. Doua persoane au murit (VIDEO)

UPDATE: Al doilea maratonist ranit in muntii Piatra Craiului a decedat. Barbatul avea ambele picioare fracturate si a intrat in stpo cardio-respirator in drum spre spital. Medicii nu au mai putut face nimic.

Cum au murit cei doi alergatori la Maraton Piatra Craiului. Fata a fost prima care a cazut in prapastie

Doi maratonisti au cazut in prapastie in Piatra Craiului! Care au fost circumstantele in care cei doi tineri si-au pierdut viata? Totul s-a petrecut in cea de-a 14-a editie a renumitului Maraton Piatra Craiului. Doi alergatori la Maraton Piatra Craiului au murit Tragedie la Maraton Piatra Craiului! Doi tineri care erau in plina competitie au .

Tragedie la Maratonul Pietrei Craiului. Doi maratonisti au murit dupa ce au cazut intr-o rapa

Tragedie fara margini la Maratonul Pietrei Craiului. Doi sportivi inscrisi in competitie au cazut intr-o rapa in zona Dambovicioara din judetul Arges. Salvamontistii au intervenit imediat pentru salvarea.

Tragedie la Maratonul Pietrei Craiului. O femeie a murit si un barbat e grav ranit dupa ce au cazut in prapastie

Tragedie fara margini la Maratonul Pietrei Craiului. Doi sportivi inscrisi in competitie au cazut intr-o rapa in zona Dambovicioara din judetul Arges. Salvamontistii au intervenit imediat pentru salvarea.

Caz socant in Capitala. O tanara de 25 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc

Caz socant, miercuri noapte un Capitala. O tanara de aproximativ 25 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul zece al unui bloc din Sectorul 6. Martori la scena cumplita au fost cativa oameni care.

Doi tineri care alergau la un maraton au murit dupa ce au cazut intr-o rapa

Doi tineri care alergau la Maratonul Pietrei Craiului au cazut aproape 70 de metri intr-o rapa in zona Satic din comuna argeseana Rucar. O fata a murit, dupa ce s-a incercat resuscitarea ei timp de aproape o ora, iar un barbat s-a stins si el din viata dupa cateva ore.

Cine sunt maratonistii care au murit dupa ce au cazut intr-o rapa, la evenimentul sportiv din Piatra Craiului

Ambele persoane decedate in timpul Maratonului Pietrei Craiului au fost identificate, a anuntat sambata IPJ Arges. Este vorba despre barbatul de 39 de ani, din Cluj-Napoca, si femeia care avea 45 de ani si era.

Tragedie in Hunedoara. Doi oameni au murit dupa ce un microbuz cu pasageri s-a izbit de un TIR

Doi oameni au murit in aceasta dimineata intr-un accident rutier petrecut in localitatea Bacia din judetul Hunedoara. Un microbuz cu pasageri a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal cu un TIR care.

Doliu in lumea muzicii! Cantareata Kim Shattuck a murit dupa ce s-a luptat cu o boala necrutatoare

Solista formatiei americane de punk rock The Muffs, Kim Shattuck, a decedat la varsta de 56 de ani. Shattuck, care a cantat de asemenea in formatiile Pixies si NOFX, a fost diagnosticata in urma cu doi ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )