Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cum au murit cei doi alergatori la Maraton Piatra Craiului. Fata a fost prima care a cazut in prapastie

Playtech Playtech,
Cum au murit cei doi alergatori la Maraton Piatra Craiului. Fata a fost prima care a cazut in prapastie

Doi maratonisti au cazut in prapastie in Piatra Craiului! Care au fost circumstantele in care cei doi tineri si-au pierdut viata? Totul s-a petrecut in cea de-a 14-a editie a renumitului Maraton Piatra Craiului. Doi alergatori la Maraton Piatra Craiului au murit Tragedie la Maraton Piatra Craiului! Doi tineri care erau in plina competitie au . continuă pe Playtech

Tragedie in munti: Maratonisti, cazuti in prapastie la Maratonul Piatra Craiului. Doua persoane au murit (VIDEO)

UPDATE: Al doilea maratonist ranit in muntii Piatra Craiului a decedat. Barbatul avea ambele picioare fracturate si a intrat in stpo cardio-respirator in drum spre spital. Medicii nu au mai putut face nimic.

UPDATE Doi participanti la Maratonul Piatra Craiului au murit dupa ce au cazut intr-o rapa

Barbatul care a cazut intr-o rapa la Maratonul Piatra Craiului si a fost gasit cu fracturi la picioare a murit, dupa ce starea lui s-a agravat si a intrat in stop cardio respirator, in timp ce era trasportat la spital, informeaza Mediafax. O alta sportiva care participa la acelasi maraton a murit dupa ce a cazut in aceeasi rapa.

Scene terifiante! Un tata s-a aruncat de la etajul noua cu cei doi copii in brate. Motivul halucinant al gestului care a ingrozit-o pe Irina, sotia sa

Un barbat in varsta de 30 de ani s-a sinucis, aruncandu-se de la etajul noua al blocului in care locuiau cu cei doi copii in brate. Barbatuli-a trimis inainte o poza cu el si cu cei doi ai lor, Aryt.

Ambulanta lovita de un autoturism si proiectata in altul. Cei doi pacienti, asistenta medicala si unul dintre soferi, dusi la spital

Patru persoane au fost transportate la spital, vineri seara, in urma unui accident produs intre Cisnadie si DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu o ambulanta, proiectand-o intr-o alta masina. La spital au fost dusi asistenta medicala din ambulanta, soferul celei de-a doua masini, dar si cei doi pacienti aflati in autosanitara, unul avand traumatism cranio-cerebral.

Cine sunt maratonistii care au murit dupa ce au cazut intr-o rapa, la evenimentul sportiv din Piatra Craiului

Ambele persoane decedate in timpul Maratonului Pietrei Craiului au fost identificate, a anuntat sambata IPJ Arges. Este vorba despre barbatul de 39 de ani, din Cluj-Napoca, si femeia care avea 45 de ani si era.

S-a identificat brbatul decedat la Maratonul Piatra Craiului

Barbatul decedat in timpul Maratonului Pietrei Craiului avea 39 de ani si era din Cluj-Napoca, a inf.

Batranul de 79 de ani a avut parte de un sfarsit ingrozitor. Cei doi romani l-au batut fara mila si l-au aruncat in mare unde s-a inecat

Doi romani sunt acuzati ca au omorat un batran de 79 de ani, in Italia. L-au batut fara mila, apoi l-au aruncat in mare, unde s-a inecat. Pentru fapta lor, procurorii au cerut inchisoare pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )