Libnet.ro
UNICEF

07:15

UPDATE Echipa CNN, care fusese retinuta la protestele din Minneapolis, SUA, a fost eliberata de politie (VIDEO)

B1 B1,
UPDATE Echipa CNN, care fusese retinuta la protestele din Minneapolis, SUA, a fost eliberata de politie (VIDEO)

UPDATE, 29 mai, ora 14. 45 Atat Omar Jimenez, cat si ceilalti membri ai echipei CNN retinute de politie la protestele din Minneapolis, SUA, au fost eliberati din custodia autoritatilor. intr-o prima. continuă pe B1

VIDEO Jurnalisti CNN, arestati in timp ce relatau in direct despre protestele din Minneapolis Tara a vazut ce se intampla - a spus reporterul, dupa eliberare

Trei jurnalisti de la CNN au fost luati in custodia politiei din Minnesota, in timp ce relatau in direct despre protestele din Minneapolis, locul in care un barbat de culoare a murit dupa ce un politist alb l-a tintuit la pamant timp de mai multe minute stand cu genunchiul pe gatul lui.

Cristoiu, teorie-bomba. Care sunt dedesubturile conflictului din PNL intre gruparile Ludovic Orban si Rares Bogdan

Jurnalistul si publicistul Ion Cristoiu dezvaluie care sunt dedesubturile conflictului din PNL intre gruparile Ludovic Orban si Rares Bogdan, afirmand ca zazania intre cele doua tabere este rezultatul luptei pentru putere in partid si in stat, o meteahna veche a politicienilor romani.

Jurnalisti CNN arestati in timp ce relatau despre protestele din Minneapolis VIDEO

Corespondentul CNN Omar Jimenez si membrii echipei sale de filmare au fost retinuti vineri la Minneapolis in timp ce transmiteau in direct revoltele de la fata locului, provocate de moartea lui George Floyd in timpul unei arestari in forta, relateaza CNN.

Povestea unui asistent SMURD chemat sa isi salveze propriul copil, care fusese lovit de o masina

Un asistent medical de la SMURD Timis povesteste clipele teribile prin care a trecut atunci cand, in timp ce se intorcea dintr-o misiune cu elicopterul SMURD, a aflat ca trebuie sa mearga sa salveze un copil lovit de masina, iar acela era chiar fiul sau de 4 ani.

45% din salariul de baza, timp de trei luni, pentru cei care revin la munca, din somaj tehnic. Cum poti beneficia de acesti bani

Guvernul plateste 45% din salariul de baza, timp de trei luni, pentru cei care revin la munca, din somaj tehnic.

MAE: 90 de romani, printre care studenti Erasmus, repatriati din Belgia si Regatul Tarilor de Jos

Ministerul de Externe a anuntat, marti, ca 90 de romani, afectati de restrangerea zborurilor in contextul pandemiei, au fost repatriati din Regatul Belgiei si Regatul Tarilor de Jos.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )