Libnet.ro
UNICEF

18:15

MAE: 90 de romani, printre care studenti Erasmus, repatriati din Belgia si Regatul Tarilor de Jos

Antena3 Antena3,
MAE: 90 de romani, printre care studenti Erasmus, repatriati din Belgia si Regatul Tarilor de Jos

Ministerul de Externe a anuntat, marti, ca 90 de romani, afectati de restrangerea zborurilor in contextul pandemiei, au fost repatriati din Regatul Belgiei si Regatul Tarilor de Jos. continuă pe Antena3

162 de cetateni romani, printre care si doua cazuri medicale, repatriati din Spania

Un grup de 162 de cetateni romani, printre care si doua cazuri medicale au fost repatriati sambata din Spania, cu o cursa Tarom.

92 de romani, printre care muncitori sezonieri, s-au intors acasa din Germania

Alti 92 de cetateni romani din Republica Federala Germania au revenit in tara. Anuntul a fost facut de Ministerul de Externe.

O echipa de specialisti romani, printre care si 5 medici, va pleca in SUA pentru a-i ajuta pe americani in lupta cu COVID-19

O echipa de 15 specialisti din Ministerul Apararii Nationale MApN), alcatuita din cinci medici, cinci asistenti medicali si cinci militari specialisti in domeniul CBRN, va pleca, luni, in SUA, pentru a oferi sprijin autoritatilor statului Alabama, in contextul masurilor de combatere a pandemiei de COVID-19.

Medici rezidenti si studenti Erasmus, surprinsi de pandemie in strainatate, au fost adusi in tara

Aproape 280 de romani, blocati in strainatate din cauza masurilor luate in contextul pandemiei, intre care se numara studenti Erasmus, medici rezidenti si consuli onorifici, au fost adusi in tara din Franta, Marea Britanie si Irlanda de Nord, anunta Ministerul Afacerilor Externe MAE).

INSP: 90% dintre cei care au murit din cauza coronavirusului aveau cel putin o alta boala asociata

Un raport al Institutului National de Sanatate Publica INSP) arata ca 90,7% dintre persoanele decedate din cauza coronavirusului aveau comorbiditati asociate. Potrivit raportului, 76% dintre decese au fost inregistrate la persoane de peste 60 de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )