Libnet.ro
UNICEF

19:30

UPDATE FOTO Grav accident rutier pe DN 1 cu cinci victime. Doua persoane si-au pierdut viata

Adevărul Adevărul,
UPDATE FOTO Grav accident rutier pe DN 1 cu cinci victime. Doua persoane si-au pierdut viata

Intre localitatile Avrig si Porumbacu de Jos, din Sibiu, a avut loc luni dimineata, 21 decembrie, un accident rutier care s-a soldat cu cinci victime. continuă pe Adevărul

Accident rutier grav pe DN 66 Petrosani - Hateg. Patru masini s-au ciocnit dupa o depasire ilegala

Un accident rutier grav, in care au fost implicate patru masini, a avut loc vineri seara, pe soseaua Hateg Petrosani DN 66).

Accident rutier grav in judetul Arad. Doi oameni au murit

Un accident rutier a avut loc luni, in jurul orei 18, pe drumul judetean 682, intre Arad si Zadareni.

Seful Politiei Locale Alba, implicat intr-un accident rutier. Politistii nu i-a putut lua alcoolemia. La spital si-a pierdut cunostinta

Seful Politiei Locale Alba Iulia, Daniel Ilcu, a provocat un accident rutier pe o strada din Alba Iulia. La sosirea politiei, nu a fost posibila constatarea alcoolemiei, avand in vedere starea acestuia.

Drama unei cantarete de 22 de ani, moarte intr-un accident rutier VIDEO

Denisa Gog, solista si dansatoare la ansamblul folcloric din Dumbravita, comuna aflata la marginea Timisoarei, a murit joi, intr-un tragic accident rutier petrecut in localitate.

Pompierii, in alerta dupa ce un incendiu urias a izbucnit intr-un bloc din Botosani. Printre victime, doua femei si un bebelus

In incendiu de proportii a izbuncit duminica noapte intr-un apartament situat intr-un bloc din Botosani. De vina pentru tragedia provocata ar fi o batrana care a lasat o lumanare aprinsa nesupravegheata. in urma incendiului izbucnit, zeci de persoane au fost evacuate din apartamente, iar altele au ajuns la spital. Locatarii unui bloc din Botosani si-au .

Motivul pentru care dosarul unui accident rutier cu doi morti zace in sertare de patru ani VIDEO

Tragedia s-a produs pe 28 septembrie 2016, in intersectia Nordic, din municipiul Suceava. Doi pasageri aflati intr-un taxi si-au pierdut viata dupa ce masina a fost implicata intr-un accident de circulatie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )