Libnet.ro
UNICEF

18:15

UPDATE Guvernul aproba vineri proiectul de buget pe 2019

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
UPDATE Guvernul aproba vineri proiectul de buget pe 2019

Guvernul se reuneste, vineri, in sedinta saptamanala, pe ordinea de zi figurand mai multe proiecte de hotarari si memorandumuri. Premierul Viorica Dancila a declarat ca Guvernul va adopta in sedinta de vineri bugetul de stat pe acest an. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul a anuntat ordinea de zi pentru sedinta de vineri; proiectul de buget nu apare

Guvernul a anuntat ordinea de zi pentru sedinta de vineri, insa, deocamdata, pe aceasta nu figureaza proiectul bugetului de stat.

Guvernul discuta astazi proiectul de buget pe 2019

Guvernul discuta in sedinta de astazi proiectul bugetului de stat pe 2019, precum si modificari ale Ordonantei 114, care instituie taxa pe lacomie.

Guvernul a publicat ordinea de zi a sedintei de vineri. Proiectul de buget nu este trecut

Guvernul a publicat ordinea de zi a sedintei de vineri, pe care nu apare proiectul de buget. Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca nu exista un pericol sa nu fie adoptat proiectul de buget si ca va.

Dancila, despre proiectul de buget si taxa pe lacomie: Un Guvern trebuie sa dea dovada de flexibilitate. Vom aduce modificari

Guvernul discuta vineri proiectul de buget pe 2019, precum si modificari ale Ordonantei care instituie taxa pe lacomie, desi cele doua documente nu se afla pe ordinea de zi a sedintei care va incepe la ora 12,00, acestea urmand sa fie introduse pe ordinea de zi suplimentara a sedintei de vineri, a anuntat joi seara premierul Viorica Dancila.

Buget 2019. Cum va imparti Guvernul banii pentru primarii si consiliile judetene

Guvernul a adoptat proiectul de buget pe 2019, urmand ca votul final sa fie dat de Parlament. Ministrul de Finante a prezentat modul cum vor fi impartiti banii pentru primarii si consiliile judetene, varianta Executivului fiind una care a adus nemultumiri in randul edililor.

Fitch: Proiectul de buget pentru 2019 se bazeaza pe presupuneri optimiste

Agentia de rating Fitch a avertizat ca proiectul de buget pentru 2019, publicat de Ministerul Finantelor in 31 ianuarie, se bazeaza pe presupuneri optimiste si nu clarifica incertitudinea legata de taxa pe activele bancare. Fitch avertizeaza ca alegerile prezidentiale din 2019 vor face dificila reducerea cheltuielilor, daca avansul veniturilor nu este in linie cu previziunile Guvernului.

Buget 2019: Teodorovici anunta o crestere foarte importanta in investitii, sanatate si educatie

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat ca bugetul de stat pe 2019 va fi prezentat si adoptat vineri de Guvern, iar ulterior trimis catre Parlament. Oficialul a precizat ca proiectul prevede o crestere 039;039;foarte importanta039;039; in domeniile.

UPDATE Guvernul a aprobat Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe 2019

Premierul Viorica Dancila a declarat ca Guvernul va adopta in sedinta de vineri bugetul de stat pe acest an. Dupa sedinta, ministrul Finantelor a anuntat ca Guvernul a aprobat proiectele privind Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru VINERI 8 FEBRUARIE 2019. Mesaj util de la Mercur si Marte!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de VINERI 8 FEBRUARIE 2019; Luna se muta din Pesti in Berbec azi, acolo unde va sta tot weekendul. Insa astazi este importanta datorita sextilului dintre Marte si Mercur. Cu ac.

Dancila spune ca proiectul de buget se va afla pe ordinea de zi suplimentara a sedintei de vineri a Guvernului

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, intr-un interviu la Antena 3, ca proiectul de buget se va afla pe ordinea de zi suplimentara a sedintei de vineri a Guvernului.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )