Libnet.ro
UNICEF

06:30

UPDATE Guvernul modifica Legile Justitiei prin Ordonanta de Urgenta

Adevărul Adevărul,
UPDATE Guvernul modifica Legile Justitiei prin Ordonanta de Urgenta

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni, ca Executivul va emite Ordonanta de Urgenta privind cele trei legi ale justitiei, pentru a le pune in acord cu observatiile Comisiei de la Venetia ar urma sa se afle pe ordinea de zi a sedintei. Dupa sedinta, premierul Viorica Dancila va pleca intr-o vizita in Turcia si in Emiratele Arabe Unite. continuă pe Adevărul

UPDATE Guvernul modifica Legile Justitiei prin Ordonanta de Urgenta. Proiectul nu fost inca publicat

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, ca Executivul va emite Ordonanta de Urgenta privind cele trei legi ale justitiei, pentru a le pune in acord cu observatiile Comisiei de la Venetia. Dupa sedinta, premierul Viorica Dancila va pleca intr-o vizita in Turcia si in Emiratele Arabe Unite.

Decizia lui Tudorel Toader de a modifica legile justitiei prin OUG aprinde spiritile in PSD. Serban Nicolae: Mi se pare ca e ceva foarte bizar

Se inmultesc criticile impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in interiorul PSD! Dupa ce inclusiv Liviu Dragnea l-a acuzat ca intarzie nepermis de mult anumite proiecte dorite de conducerea.

Surse: Ce prevede ordonanta de urgenta care modifica legile Justitiei. Pensionarea anticipata a magistratilor a fost amanata

Prevederea care permite pensionarea anticipata a magistratilor a fost amanata pana in 2022, se arata in Ordonanta de Urgenta pentru Legile Justitiei, care va fi adoptata luni dimineata de Guvern, sustin surse politice pentru Adevarul. Aproape jumatate dintre judecatori si procurori indeplineau conditiile de pensionare anticipata, astfel multe dintre instante si Parchete ar fi ramas ramane fara magistrati.

Tudorel Toader, declaratii despre cum se modifica legile justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face o declaratie de presa in legatura cu modificarea si completarea unor legi din domeniul Justitiei. Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta pentru.

Tutuianu (PSD) critica adoptarea OUG pe Legile Justitiei: Sa vii cu o Ordonanta de Urgenta asa, foarte rapid, mi se pare ca...

Senatorul Adrian Tutuianu, presedintele PSD Dambovita si unul dintre principalii contestatari ai lui Liviu Dragnea, a criticat adoptarea Ordonantei de Urgenta ce modifica Legile Justitiei, pe motiv ca.

Iordache, despre adoptarea ordonantei de urgenta pe legile Justitiei: Modificarile sunt foarte bune

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, luni, pentru Mediafax, ca modificarile aduse Legilor Justitiei prin Ordonanta de urgenta adoptata de Guvern, sunt foarte bune si ca toate prevederile se regasesc in observatiile Comisiei de la Venetia.

Decizie de ultima ora: Guvernul modifica prin ordonanta legile justitiei. Luni, sedinta extraordinara

Guvernul se intruneste luni intr-o sedinta extraordinara in care va modifica prin ordonanta de urgenta legile justitiei. Proiectul de ordonanta a fost deja trimis la CSM zilele trecute. Sunt foarte.

Legile justitiei, modificate: ce sa stii despre noutatile adoptate prin OUG

Pe 15 octombrie, Guvernul a dat ordonanta de urgenta pe legile justitiei. Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a fost cel care a anuntat totul. Guvernul a introdus OUG pe legile justitiei in sedinta din 15 octombrie. Viorica Dancila, premierul Romaniei, a dat OUG si a plecat intr-o vizita in Turica si Emiratele Arabe Unite. E un [] .

Guvernul va aproba ordonanta de urgenta privind legile justitiei. Anuntul facut de premierul Danicila

Guvernul va aproba o ordonanta de urgenta care va pune in acord legile justitiei cu recomandarile Comisiei de la Venetia, a anuntat, luni, premierul Viorica Dancila. Stire in curs de.

Ordonanta de urgenta pe legile Justitiei va fi adoptata luni dimineata de Guvern. Viorica Dancila pleaca apoi in Turcia, pentru o intalnire cu Erdogan

Guvernul se va reuni luni dimineata, de la ora 9. 00, intr-o sedinta extraordinara, pentru a adopta o ordonanta de urgenta care sa puna in acord Legile Justitiei cu solicitarile Comisiei de la Venetia. OUG a fost anuntata de Tudorel Toader imediat dupa intalnirea de la Bruxelles cu liderii europeni. Teoretic, Ordonanta n-ar trebui sa prevada amnistie sau gratiere. Dupa sedinta de guvern de luni, Viorica Dancila va pleca intr-o vizita in Orient.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )