Libnet.ro
UNICEF

08:45

UPDATE: Iohannis, aluzie la Dancila: Analfabetismul functional se reflecta n cele mai nalte sfere ale politicii

Hotnews Hotnews,
 UPDATE: Iohannis, aluzie la Dancila: Analfabetismul functional se reflecta n cele mai nalte sfere ale politicii

Presedintele Klaus Iohannis a spus miercuri, la o dezbatere pe teme de educatie, ca analfabetismul functional atinge in Romania o cota de 42% si se reflecta in cele mai inalte sfere ale politicii. El a mai spus ca educatia se face dupa ureche, iar efectele unei abordari haotice sunt foarte grave. continuă pe Hotnews

UPDATE Iohannis, aluzie la Dancila: Analfabetismul functional se reflecta n cele mai nalte sfere ale politicii

Presedintele Klaus Iohannis a spus miercuri, la o dezbatere pe teme de educatie, ca analfabetismul functional atinge in Romania o cota de 42% si se reflecta in cele mai inalte sfere ale politicii. El a mai spus ca educatia se face dupa ureche, iar efectele unei abordari haotice sunt foarte grave.

Iohannis: Analfabetismul functional se reflecta foarte vizibil si in inaltele sfere ale politicii romanesti. Seful statului a ironizat-o pe Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la o dezbatere pe tema educatiei, ca analfabetismul functional, a carui rata este de 42% in Romania, se reflecta foarte vizibil si in inaltele sfere ale politicii romanesti. in discursul sau, seful statului a ironizat-o pe Viorica Dancila: Continuam sa ne indepartam de obiectivul Europa 2020 sau 20-20, cum se spune mai nou, in domeniul parasirii timpurii a scolii.

Klaus Iohannis: Analfabetismul functional se reflecta in cele mai inalte sfere ale politicii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, in cadrul unei dezbateri pe teme de educatie, ca analfabetismul functional atinge in Romania o cota de 42% si se reflecta in cele mai inalte sfere ale politicii. Acesta a mai spus ca educatia se face.

Iohannis:Este clar ca, intr-o tara cu natalitate redusa si cu migratie negativa, un sistem de pensii gestionat preponderent de stat nu este sustenabil

Klaus Iohannis a declarat, la o dezbatere pe tema educatiei, ca este absoclut necesara educatia economica, atat pentru a sprijini asumarea valorilor specifice economiei capitaliste de piata, dar si pentru a ii apara pe tineri de falsele promisiuni ale populismului. Acesta a explicat ca este clar ca intr-o tara cu natalitate redusa si cu migratie negativa un sistem de pensii gestionat preponderent de stat pur si simplu nu este sustenabil.

Iohannis: Rata de analfabetism functional se reflecta si in politica

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat ca sistemul educational din Romania se confrunta cu reale probleme, iar faptul ca exista un nivel de 42% de analfabeti functional demonstreaza acest.

in PLIN RAZBOI cu presedintele Iohannis, Viorica Dancila PLEACA din tara. Unde va merge in vizita premierul

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, la inceputul sedintei de Guvern, ca va efectua, incepand de joi, vizite in Lituania si Estonia. Maine joi, n. r. ) voi pleca intr-o vizita in Lituania,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )