Libnet.ro
UNICEF

09:15

Klaus Iohannis: Analfabetismul functional se reflecta in cele mai inalte sfere ale politicii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis: Analfabetismul functional se reflecta in cele mai inalte sfere ale politicii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, in cadrul unei dezbateri pe teme de educatie, ca analfabetismul functional atinge in Romania o cota de 42% si se reflecta in cele mai inalte sfere ale politicii. Acesta a mai spus ca educatia se face. continuă pe Wall-Street Ro

Iohannis: Analfabetismul functional se reflecta foarte vizibil si in inaltele sfere ale politicii romanesti. Seful statului a ironizat-o pe Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la o dezbatere pe tema educatiei, ca analfabetismul functional, a carui rata este de 42% in Romania, se reflecta foarte vizibil si in inaltele sfere ale politicii romanesti. in discursul sau, seful statului a ironizat-o pe Viorica Dancila: Continuam sa ne indepartam de obiectivul Europa 2020 sau 20-20, cum se spune mai nou, in domeniul parasirii timpurii a scolii.

UPDATE: Iohannis, aluzie la Dancila: Analfabetismul functional se reflecta n cele mai nalte sfere ale politicii

Presedintele Klaus Iohannis a spus miercuri, la o dezbatere pe teme de educatie, ca analfabetismul functional atinge in Romania o cota de 42% si se reflecta in cele mai inalte sfere ale politicii. El a mai spus ca educatia se face dupa ureche, iar efectele unei abordari haotice sunt foarte grave.

UPDATE Iohannis, aluzie la Dancila: Analfabetismul functional se reflecta n cele mai nalte sfere ale politicii

Presedintele Klaus Iohannis a spus miercuri, la o dezbatere pe teme de educatie, ca analfabetismul functional atinge in Romania o cota de 42% si se reflecta in cele mai inalte sfere ale politicii. El a mai spus ca educatia se face dupa ureche, iar efectele unei abordari haotice sunt foarte grave.

Klaus Iohannis, despre REVOCAREA lui Kovesi: Mai avem un pic de citit la motivarea CCR (VIDEO)

Klaus Iohannis lanseaza un tir de atacuri la adresa PSD. Presedintele a declarat, marti, ca nu semneaza inca decretul de revocare a sefei DNA, pentru ca inca nu a finalizat analiza motivarii deciziei.

Iohannis:Este clar ca, intr-o tara cu natalitate redusa si cu migratie negativa, un sistem de pensii gestionat preponderent de stat nu este sustenabil

Klaus Iohannis a declarat, la o dezbatere pe tema educatiei, ca este absoclut necesara educatia economica, atat pentru a sprijini asumarea valorilor specifice economiei capitaliste de piata, dar si pentru a ii apara pe tineri de falsele promisiuni ale populismului. Acesta a explicat ca este clar ca intr-o tara cu natalitate redusa si cu migratie negativa un sistem de pensii gestionat preponderent de stat pur si simplu nu este sustenabil.

Igor Dodon, mesaj de felicitare pentru Klaus Iohannis: Doresc sa remarc disponibilitatea pentru consolidarea relatiilor dintre ambele state

Presedintele, Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a transmis un mesaj de felicitare liderului de la Cotroceni, Klaus Iohannis, cu prilejul zilei sale de nastere. Seful statului i-a adresat omologului sau roman cele mai sincere felicitari, impreuna cu alese urari de bine.

Tudorel Toader, nou atac la adresa lui Klaus Iohannis: Nu mai are nicio cadere sa ceara romanilor respectarea legii

Tudorel Toader a vorbit miercuri seara despre scenariul potrivit caruia ministrul Justitiei ar trebui sa ii trimita presedintelui Klaus Iohannis o notificare oficiala prin care sa ii transmita ca trebuie sa.

Radu Banciu: Klaus Iohannis are un vocabular de copil de clasa a VII-a. N-a facut nici cel mai mic efort sa ajunga sa invete ceva (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nu semneaza inca decretul de revocare a sefei DNA, pentru ca inca nu a fi.

PSD, replica dura pentru Klaus Iohannis: Deciziile Curtii Constitutionale se executa, nu se discuta!

PSD reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca prin motivarea publicata dupa decizia privind revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi, Curtea Constitutionala a ridicat mai.

Decizie-soc pentru Klaus Iohannis. Declinarea dosarului penal in care e implicat Presedintele este nelegala

Decizie soc pentru Klaus Iohannis, cu privire la dosarul penal nr. 250/P/2018 pe care in mod nelegal DNA l-a declinat la 25 mai 2018 la Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia, unde nu avea ce cauta. Procurorul.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )