Libnet.ro
UNICEF

14:30

UPDATE. Iohannis, consultari cu sindicatele la Palatul Cotroceni

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Iohannis, consultari cu sindicatele la Palatul Cotroceni

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a invitat, joi, la Palatul Cotroceni liderii confederatiilor sindicale pentru discutii pe teme actuale care privesc dialogul social, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale . continuă pe România Liberă

Iohannis, consultari cu sindicatele la Palatul Cotroceni

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a invitat, joi, la Palatul Cotroceni liderii confederatiilor sindicale pentru discutii pe teme actuale care privesc dialogul social, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Iohannis invita sindicatele la discutii, joi, la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis ii invita, joi, la Palatul Cotroceni, pe liderii confederatiilor sindicale, pentru discutii pe teme actuale care privesc dialogul social, anunta, intr-un comunicat, Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis cheama sindicatele la discutii pe teme actuale care privesc dialogul social

Presedintele Klaus Iohannis a facut un anunt potrivit caruia liderii celor mai importante sindicate din Romania sunt invitati la Cotroceni pentru discutii pe teme actuale care privesc dialogul.

UPDATE: Iohannis, inainte de vizita oficiala: Italia este principalul partener economic al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis va pleca, luni, intr-o vizita oficiala de doua zile in Italia, unde se va intalni cu presedintele Sergio Mattarella, cu presedintele Consiliului de Ministri, Matteo Renzi, cu presedintele Senatului dar si cu reprezentantii diasporei si cu studenti romani din Italia, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )