Libnet.ro
UNICEF

09:30

Iohannis invita sindicatele la discutii, joi, la Cotroceni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis invita sindicatele la discutii, joi, la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis ii invita, joi, la Palatul Cotroceni, pe liderii confederatiilor sindicale, pentru discutii pe teme actuale care privesc dialogul social, anunta, intr-un comunicat, Administratia Prezidentiala. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis cheama sindicatele la discutii pe teme actuale care privesc dialogul social

Presedintele Klaus Iohannis a facut un anunt potrivit caruia liderii celor mai importante sindicate din Romania sunt invitati la Cotroceni pentru discutii pe teme actuale care privesc dialogul.

Presedintele Klaus Iohannis, primit Palatul Quirinale din Roma de presedintele Italiei, Sergio Mattarella

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, luni, la Palatul Quirinale din Roma, de presedintele Republicii Italiene, Sergio Mattarella. Cei doi sefi de stat au discutat despre aderarea la spatiul Schengen,.

Presedintele Klaus Iohannis pleaca luni si marti intr-o vizita oficiala in Italia

Presedintele Klaus Iohannis pleaca, luni, intr-o vizita oficiala de doua zile in Italia, unde va avea intalniri cu presedintele Sergio Mattarella, cu presedintele Consiliului de Ministri, Matteo Renzi, cu presedintele Senatului dar si cu reprezentantii diasporei si cu studenti romani din Italia.

Presedintele Klaus Iohannis, inaintea vizitei oficiale din Italia: Ma voi intalni cu romanii de acolo, care reprezinta o punte de legatura intre cele doua state (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, inainte de efectuarea unei vizite oficiale in Italia ca se va intalni cu reprezentanti oficiali, dar si cu romani, care sunt in numar foarte mare, informeaza B1.

Klaus Iohannis ii invita joi la Cotroceni pe liderii confederatiilor sindicale, pentru discutii

Presedintele Klaus Iohannis ii invita joi, la ora 11. 00, la Palatul Cotroceni, pe liderii confederatiilor sindicale, pentru discutii pe teme actuale care privesc dialogul social, informeaza Administratia Prezidentiala intr-un comunicat.

UPDATE. Iohannis, consultari cu sindicatele la Palatul Cotroceni

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a invitat, joi, la Palatul Cotroceni liderii confederatiilor sindicale pentru discutii pe teme actuale care privesc dialogul social, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale .

Iohannis, consultari cu sindicatele la Palatul Cotroceni

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a invitat, joi, la Palatul Cotroceni liderii confederatiilor sindicale pentru discutii pe teme actuale care privesc dialogul social, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Dincolo de Stiri: Presedintele Klaus Iohannis si consultarile cu partidele

Cristina Topescu a prezentat, in editia de sambata a emisiunii Dincolo de stiri, declaratia analistului Emil Hurezeanu care, invitat la un post de televiziune, a afirmat despre presedintele Iohannis ca este.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )