Libnet.ro
UNICEF

06:00

UPDATE Klaus Iohannis participa azi la Consiliul European extraordinar: Niciodata problema refugiatilor si a migrarii nu a fost mai acuta. Presedintele face declaratii de presa pe aeroport la ora 12.45

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Klaus Iohannis participa azi la Consiliul European extraordinar: Niciodata problema refugiatilor si a migrarii nu a fost mai acuta. Presedintele face declaratii de presa pe aeroport la ora 12.45

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa joi, de la ora 12. 45, la salonul oficial al Aeroportului International Henri Coanda. , informeaza un comunicat de presa al Cotroceniului. Presedintele Romaniei participa joi laConsiliului European ce se va tine joi pentru a dezbate problema migrantilor ce vin in Europa prin Marea Mediterana si nu numai. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis participa azi la Consiliul European extraordinar: Niciodata problema refugiatilor si a migrarii nu a fost mai acuta

Presedintele Romaniei participa joi laConsiliului European ce se va tine joi pentru a dezbate problema migrantilor ce vin in Europa prin Marea Mediterana si nu numai.

Presedintele Klaus Iohannis participa joi la Summit-ul extraordinar convocat la Bruxelles pe tema imigratiei

Presedintele Klaus Iohannis se va deplasa, joi, la Bruxelles, la Summit-ul extraordinar pe tema imigratiei pe Marea Mediterana, convocat, de presedintele Consiliului European, Donald Tusk, la Bruxelles, dupa o serie.

Iohannis participa la Summit-ul extraordinar convocat la Bruxelles pe tema imigratiei- surse

Presedintele Klaus Iohannis se va deplasa, joi, la Bruxelles, la Summit-ul extraordinar pe tema imigratiei pe Marea Mediterana, convocat, de presedintele Consiliului European, Donald Tusk, la Bruxelles, dupa o serie de naufragii care au avut loc in ultima perioada, soldate cu peste 1. 000 de morti.

Iohannis participa la reuniunea Consiliului European pe tema imigrantilor din Africa de Nord

Presedintele Klaus Iohannis va participa, azi, la reuniunea extraordinara a Consiliului European de la Bruxelles pe tema crizei reprezentate de fluxul de imigranti dinspre Africa de Nord.

Iohannis participa la reuniunea Consiliului European pe tema imigrantilor din Africa de Nord

Presedintele Klaus Iohannis va participa, azi, la reuniunea extraordinara a Consiliului European de la Bruxelles pe tema crizei reprezentate de fluxul de imigranti dinspre Africa de Nord.

FOTO. Presedintele Iohannis va participa la Summit-ul extraordinar de la Bruxelles pe tema imigratiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa, joi, la Summit-ul extraordinar pe tema imigratiei pe Marea Mediterana, sustine unele surse din cadrul Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis: Romania este dispusa, daca i se solicita, sa trimita mai multi experti in Frontex pentru prevenirea tragediilor din Marea Mediterana

Romania este dispusa, daca i se solicita, sa trimita mai multi experti in Frontex, agentia Uniunii Europene pentru securitate si frontiere externe, a declarat presedintele Klaus Iohannis, dupa ce a participat la summitul european extraordinar convocat dupa suita de tragedii din Marea Mediterana, in care si-au pierdut viata mii de imigranti africani.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu Consiliul National al Rectorilor si cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit astazi, la Palatul Cotroceni, pe reprezentantii Consiliului National al Rectorilor, iar la intalnire a participat si ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, anunta administratia prezidentiala. Amintim ca Sorin Cimpeanu a fost presedinte al CNR pana cand a devenit ministru si, la fel ca multi dintre rectorii prezenti astazi la Cotroceni langa Klaus Iohannis, l-a sustinut public pe Victor Ponta in alegerile prezidentiale. De asemenea, Consiliul National al Rectorilor a salutat ordonanta de urgenta din vara trecuta, prin care Guvernul Ponta a decapitat legea educatiei. In prezent, Consiliul National al Rectorilor este condus de un rector interimar.

Klaus Iohannis, inaintea plecarii la reuniunea Consiliului European pe tema crizei migratiei: Romania sprijina strategia de aparare a UE (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi pe aeroportul Henri Coanda, inaintea plecarii la a reuniunea extraordinara a Consiliului European pe tema crizei migratiei ca Romania sustine strategia de aparare a.

UPDATE: Consultari Iohannis - partide. Ponta: PNL sa se hotarasca daca vrea revizuirea Constitutiei. Liberalii acuza PSD de obstructionarea Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis se consulta, luni, cu partidele parlamentare, in legatura cu reforma electorala si a stadiului acestui pachet de legi in Parlament, blocarea cererilor justitiei de catre Legislativ si votul pentru diaspora.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )