Libnet.ro
UNICEF

20:30

UPDATE Un militar american si-a pierdut si el viata in urma exploziei. Tinta atacului terorist de joi din Kabul ar fi fost exact convoiul militar in care se afla militarul roman ucis (VIDEO)

B1 B1,
UPDATE Un militar american si-a pierdut si el viata in urma exploziei. Tinta atacului terorist de joi din Kabul ar fi fost exact convoiul militar in care se afla militarul roman ucis (VIDEO)

UPDATE: Un al doilea militar NATO si-a pierdut viata in tragedia de joi dimineata. Este vorba despre un soldat american, anunta media locala. Presa locala avanseaza ideea ca atacul cu masina-capcana ar. continuă pe B1

VIDEO Filmul accidentului de la Spa, in urma caruia Anthoine Hubert si-a pierdut viata: O tragedie produsa in 11 secunde

Cotidianul Marca a prezentat o inregistare video cu explicatii ale accidentului din Formula 2, care a avut loc sambata, la Spa-Francorchamps, in urma caruia pilotul de 22 de ani al echipei Arden, Anthoine Hubert, si-a pierdut viata.

O fabrica de artificii a explodat! Cel putin 14 persoane si-au pierdut viata

O fabrica de artificii a explodat miercuri in India, iar 14 oameni si-au pierdut viata. Incidentul s-a petrecut cu doar cateva saptamani inainte de festivalul Hindu, unde se dau tot felul de focuri de.

Atacul de la Kabul in care si-a pierdut viata un diplomat roman: Cei cinci teroristi au stiut unde sa mearga, aveau informatii Avertismentul dat de fosti ambasadori americani

Atacul de la Kabul in care si-a pierdut viata un diplomat roman si care a fost revendicat de gruparea talibanilor a fost comis de cinci teroristi care ar fi avut informatii clare despre complexul vizat. Atacul a durat mai multe ore, povesteste, pentru Digi24, Stefan Coman, expert in alegeri, prezent in capitala Afganistanului. Atacul s-a soldat cu moartea a 16 persoane si ranirea altor 119.

NATO, doua pierderi in explozia de joi dimineata din Kabul. Pe langa cel roman, un militar american a decedat si el

NATO a anuntat ca doi membri ai misiunii Resolute Support, un roman si un american, au fost ucisi in timpul patrularii de joi dimineata, dupa ce o soferul unei masini-capcana s-a detonat langa convoiul.

Iohannis, mesaj in urma atacului din Kabul in care un roman si-a pierdut viata

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de condoleante pentru familia diplomatului roman care a murit in urma atacului terorist comis la Kabul, Afganistan.

Viorica Dancila condamna atacul terorist din Afganistan, in care si-a pierdut viata un diplomat roman: Acest act de o cumplita cruzime nu ne abate de la angajamentul nostru

Premierul Viorica Dancila condamna ferm, intr-un mesaj postat pe Facebook, atentatul terorist din Afganistan in urma caruia un reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei la Kabul a murit, iar altul a fost ranit, ea notand ca acest act de o cumplita cruzime nu ne clatina determinarea si nu ne abate de la angajamentul nostru, alaturi de partenerii internationali, in lupta impotriva terorismului.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )