Libnet.ro
UNICEF

16:00

UPDATE Ministrul Sanatatii, dupa discutiile cu sindicatele: Marul discordiei este regulamentul sporurilor. Cand vor ajunge imunoglobulinele

Adevărul Adevărul,
UPDATE Ministrul Sanatatii, dupa discutiile cu sindicatele: Marul discordiei este regulamentul sporurilor. Cand vor ajunge imunoglobulinele

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, joi, la o noua intalnire cu federatia Solidaritatea Sanitara, care ameninta cu greva generala, ca marul discordiei este regulamentul sporurilor, ea spunand ca nu poate fi negociata legislatia, ci doar aplicarea ei. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii, dupa noi discutii cu sindicatele, care ameninta cu greva: Marul discordiei este regulamentul sporurilor. Nu putem negocia legea, doar aplicarea ei

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, joi, la o noua intalnire cu federatia Solidaritatea Sanitara, care ameninta cu greva generala, ca marul discordiei este regulamentul sporurilor, ea spunand ca nu poate fi negociata legislatia, ci doar aplicarea ei, potrivit news. ro.

Ministrul Sanatatii, dupa intalnirea cu sindicalistii: Nu cred ca este cazul de greva. Avem multe puncte comune. Sporurile raman plafonate la 30%.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti, dupa intalnirea cu reprezentantii sindicatelor, ca discutiile vor continua, sustinand ca exista multe puncte comune intre cele doua parti si vor fi gasite solutii, scrie Agerpres.

Ministrul Sanatatii, dupa noi discutii cu sindicatele, care ameninta cu greva: Marul discordiei este regulamentul sporurilor. Nu putem negocia legea

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, joi, la o noua intalnire cu federatia Solidaritatea Sanitara, care ameninta cu greva generala, ca marul discordiei este regulamentul sporurilor, ea spunand ca nu poate fi negociata legislatia, ci doar aplicarea ei.

Marul discordiei este regulamentul sporurilor, nu putem negocia legea

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, astazi, la o noua intalnire cu federatia Solidaritatea Sanitara, care ameninta cu greva generala, ca marul discordiei este regulamentul sporurilor, ea spunand ca nu poate fi negociata legislatia, ci doar aplicarea ei.

Negocierile dintre sindicate si ministrul Sanatatii, FARA REZULTAT. Sindicalistii ameninta ca nu renunta la PROTESTE

Scandalul din sanatate pare departe de a se termina, dupa ce sindicalistii din sistem si ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, nu au ajuns la un acord in urma negocierilor purtate marti. La finalul acestora,.

Ministrul Sanatatii, reactie la amenintarile cu greva generala ale SANITAS: Veniturile nete cresc. Se pot acorda sporuri si din veniturile proprii ale spitalelor (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a reactionat dupa ce liderii SANITAS au anuntat ca se pregatesc de greva generala, nemultumiti de aplicarea sporurilor. Detalii AICI) Sorina Pintea a declarat ca statul roman.

Ministrul Sanatatii: Problema imunoglobulinelor s-a rezolvat partial. 10.000 de doze din Austria vor intra in tara in maximum doua saptamani

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa la sediul ministerului, ca problema imunoglobulinelor s-a rezolvat partial, urmand ca in maximum doua saptamani sa intre in tara 10. 000 de doze de imunoglobulina din Austria. Sorina Pintea a adaugat ca, dupa cele 10. 000 de doze din Austria echivalentul a 50 de kilograme), urmeaza sa mai ajunga in Romania inca 100 de kilograme de imunoglobulina, din Italia si Statele Unite.

MINISTRUL SANATATII: Problema imunoglobulinelor s-a rezolvat partial! 10.000 de doze din Austria vor intra in tara(VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat luni ca problema imunoglobulinelor s-a rezolvat partial. Astfel, in maximum doua saptamani urmeaza sa intre in tara 10. 000 de doze de imunoglobulina din Au.

Ministrul Sanatatii, ANUNT DISPERAT: MEDICII de pe ATI de la Spitalul Universitar refuza sa mai intre in sala de operatii (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a avertizat joi ca medicii sectiei de Terapie Intensiva a spitalului Universitar din Bucuresti refuza sa mai intre in sala de operatii! Situatia ar fi cauzata de.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Am informatii ca medicii de la Terapie Intensiva de la Universitar nu vor intra in salile de operatii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi, la o televiziune de stiri, ca a primit informatii ca medicii de la Sectia ATI a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti nu vor mai intra in salile de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )