Libnet.ro
UNICEF

22:00

UPDATE. Mircea Draghici, dupa ,,vizita la DNA:,,Civilii din politica trebuie executati!

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Mircea Draghici, dupa ,,vizita la DNA:,,Civilii din politica trebuie executati!

Mircea Draghici a afirmat pe Facebook ca este ,,realmente uluit de decizia DNA de a-i schimba ca. continuă pe România Liberă

Mircea Draghici, inculpat de DNA: Civilii din politica trebuie executati

Mircea Draghici, fostul trezorier al PSD, a fost audiat, luni dimineata, la DNA. Potrivit unor surse, Mircea Draghici a fost instiintat ca este inculpat, dupa ce a fost pus sub urmarire penala de DNA la.

UPDATE Fostul trezorier al PSD Mircea Draghici, la DNA, unde a fost anuntat ca are calitatea de inculpat El este acuzat ca si-ar fi insusit 380.000 de euro din subventiile acordate de AEP pentru PSD Reactia lui Draghici

Fostul trezorier al PSD Mircea Draghici s-a prezentat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, declarand, la iesire, ca a fost anuntat ca i-a fost schimbata calitatea din suspect in inculpat in dosarul de delapidare in care a fost pus sub urmarire penala dupa ce si-ar fi insusit 380. 000 de euro din subventiile acordate pentru PSD de catre Autoritatea Electorala Permanenta. 50 DNA confirma oficial, printr-un comunicat de presa, ca procurorii au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de Draghici pentru savarsirea infractiunilor de delapidare doua infractiuni) si utilizarea subventiilor in alte scopuri decat acelea pentru care au fost acordate.

Mircea Draghici s-a prezentat, luni, la DNA. A fost informat ca are calitatea de inculpat in dosarul de delapidare

Fostul trezorier PSD, Mircea Draghici, s-a prezentat luni dimineata la sediul DNA pentru a fi informat ca i-a fost schimbata incadrarea in cea de inculpat, a precizat acesta la iesirea din institutie. Draghici, cercetat pentru delapidare in acest dosar, a acuzat DNA de politie politica.

Fostul trezorier al PSD Mircea Draghici, la DNA

Fostul trezorier al PSD Mircea Draghici s-a prezentat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie. Pe 2 aprilie, DNA anunta ca Mircea Draghici a fost pus sub acuzare pentru savarsirea infractiunilor de.

Breaking News. Mircea Draghici, la DNA

Fostul trezorier al PSD Mircea Draghici s-a prezentat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie.

Se complica lucrurile pentru fostul trezorier PSD, Mircea Draghici. E inculpat in dosarul delapidarii banilor de la partid

UPDATE - Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus, luni, punerea in miscare a actiunii penale fata de fostul trezorier al PSD Mircea Draghici, intr-un dosar in care este acuzat de delapidare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2211 seconds )