Libnet.ro
UNICEF

09:30

UPDATE A murit actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu. VIDEO de arhiva / Monica Anghel: Avea un suflet de copil / Jojo:Un amestec exploziv de talent, carisma si inteligenta umana si artistica / Florin Constantin: S-a stins un zambet mare cat o lume

Hotnews Hotnews,
 UPDATE A murit actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu. VIDEO de arhiva / Monica Anghel: Avea un suflet de copil / Jojo:Un amestec exploziv de talent, carisma si inteligenta umana si artistica / Florin Constantin: S-a stins un zambet mare cat o lume

Actorul Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineata, la varsta de 55 de ani, transmite Agerpres. Decesul a survenit in urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil. Gyuri Pascu a ramas in memoria spectatorilor si telespectatorilor atat prin muzica sa, cat si prin scenetele in care a jucat alaturi de grupul Divertis, promotorul unui umor de buna calitate. continuă pe Hotnews

A murit actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu. VIDEO de arhiva

Actorul Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineata, la varsta de 55 de ani, transmite Agerpres. Decesul a survenit in urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil. Gyuri Pascu a ramas in memoria spectatorilor si telespectatorilor atat prin muzica sa, cat si prin scenetele in care a jucat alaturi de grupul Divertis, promotorul unui umor de buna calitate.

VIDEO Ioan Gyuri Pascu a murit. Ultimul mesaj al artistului care urma sa participe la Festivalul Umorului Constantin Tanase de la Vaslui

Actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu a murit in aceasta dimineata, in urma unui infarct. Artistul, in varsta de 55 de ani, urma sa participe la Festivalul Umorului Constantin Tanase, ce se va desfasura in perioada 2-9 octombrie la Vaslui.

Ioan Gyuri Pascu a murit. Artistul avea 55 de ani

Actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu a murit in aceasta dimineata, in urma unui infarct. Artistul, in varsta de 55 de ani, mai avusese probleme mari de sanatate, in decembrie 2010 suferind un atac cerebral vascular.

Ioan Gyuri Pascu a murit. Artistul a fost, inainte de Revolutie, profesor de limba romana in Baragan: imi spuneau nebunul cu barba de la Ulmu!

Actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu a murit in aceasta dimineata in urma unui infarct. Artistul, in varsta de 55 de ani, mai avusese probleme mari de sanatate, in decembrie 2010 suferind un atac cerebral vascular. inainte de Revolutie, artistul a petrecut aproape 3 ani in Baragan, unde fusese repartizat ca profesor de limba romana.

Ioan Gyuri Pascu: Mi-am trait viata frumos, cand vrea Dumnezeu ma duc

In decembrie 2010, actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu avea parte de cumpana vietii sale, dupa ce a suferit un accident vascular. intr-un interviu din 2014, Ioan Gyuri Pascu povestea pentru.

IOAN GYURI PASCU A MURIT. Alexandru Arsinel: Ioan Gyuri Pascu - o personalitate artistica cu atatea calitati

Oan Gyuri Pascu era o personalitate complexa, cu largi disponibilitati si multe calitati, a afirmat luni actorul Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de revista Constantin Tanase din Bucuresti,.

Ioan Gyuri Pascu a murit. Tudor Chirila: Lui Gyuri ii datorez lansarea in muzica

Cantaretul si actorul Tudor Chirila spune ca ii datoreaza lui Ioan Gyuri Pascu lansarea in muzica, acesta fiind primul producator care a crezut in formatia Vama Veche si s-a.

IOAN GYURI PASCU A MURIT. Cine a fost actorul iubit de o lume intreaga

IOAN GYURI PASCU A MURIT Ioan Gyuri Pascu a fost un muzician si un actor roman, membru al grupului de umor Divertis din anul 1987. S-a lansat in cariera muzicala in anul 1977 si de atunci a abordat.

A murit Ioan Gyuri Pascu! Actorul a suferit un infarct!

Ioan Gyuri Pascu, fostul membru al grupului Divertis, a decedat in aceasta dimineata la varsta de 55 de ani. Cauza decesului nu a fost inca confirmata, insa se speculeaza ca acesta a suferit un infarct.

Tudor Chirila, despre moartea lui Ioan Gyuri Pascu: Cred ca bunul simt, modestia exagerata si un anumit tip de framantare interioara, specifica oamenilor cu suflet mare, au franat o cariera care ar fi meritat mult mai mult

Cantaretul si actorul Tudor Chirila sustine ca ii datoreaza Ioan Gyuri Pascu lansarea sa in muzica. Mesajul vine dupa ce presa a anuntat, luni, moartea artistului, in urma unui stop cardio-respirator.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2781 seconds )