Libnet.ro
UNICEF

08:45

UPDATE Noi detalii despre dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis (surse)

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Noi detalii despre dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis (surse)

La dezbaterea de marti anuntata de Klaus Iohannis, care va incepe la ora 19. 00, doar noua persoane, din randul politologilor, jurnalistilor si formatorilor de opinie, ii vor adresa intrebari sefului statului. continuă pe Hotnews

Noi detalii despre Xbox Scarlett: cat de buna va fi consola si care va fi pretul de pornire

Xbox Scarlett este denumirea in stadiu de proiect a viitoarei console de gaming de la Microsoft. Desi se cunosc deja cateva particularitati despre ea, noi detalii au fost confirmate de.

Viorica Dancila, anunt despre dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis

Viorica Dancila a declarat duminica, la Antena 3, ca nu stie inca daca va merge la dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis Ea si-a exprimat speranta ca presedintele sa fie sfatuit sa isi.

Simona Halep si Toni Iuruc, detalii despre nunta si copii. Cat va mai juca tenis romanca

Simona Halep este intr-o perioada de zile mari! Cu toate ca nu a terminat anul foarte bine pe partea profesionala, este fericita. Aceasta se pregateste de nunta si se bucura de zilele libere. Cat va mai juca tenis si ce a decis alaturi de viitorul sot? Cat va mai juca tenis Simona? Simona Halep nu .

Noi dezvaluiri despre doborarea zborului MH17! Convorbirea care dezvaluie complicitatea rusa

Noi dezvaluiri despre doborarea zborului MH17 deasupra Ucrainei, in 2014 scoate in evidenta implicarea autoritatilor ruse. Echipa internationala speciala de anchetatori a dezvaluit joi continutul unor.

Doar opt persoane ii vor adresa intrebari lui Iohannis la dezbaterea de marti - Mediafax

Doar opt persoane ii vor adresa intrebari presedintelui Klaus Iohannis la dezbaterea care va avea loc marti, incepand cu ora 15:00, au declarat surse din PNL pentru Mediafax.

Viorica Dancila, nou atac la adresa Presedintelui: Klaus Iohannis a devenit regele minciunilor

Klaus Iohannis a devenit regele minciunilor, este afirmatia facuta de Viorica Dancila la Buzau. De asemenea, fostul premier sustine ca Presedintele are discurs de dictator. Klaus Iohannis are discurs d.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2658 seconds )