Libnet.ro
UNICEF

10:15

UPDATE Numarul cazurilor de infectare cu coronavirus a ajuns la 123

România Liberă România Liberă,
UPDATE Numarul cazurilor de infectare cu coronavirus a ajuns la 123

Numarul cazurilor de infectare cu coronavirus a ajuns, sambata seara, la 123, dupa confirmarea a dou. continuă pe România Liberă

Numarul cazurilor de coronavirus in Romania a ajuns la 113: inca un barbat care a intrat in contact cu Vergil Chitac

Numarul cazurilor de coronavirus a ajuns la 113 in Romania, dupa ce au fost confirmate alte patru noi cazuri de infectare sambata seara, unul fiind la un barbat care a intrat in contact cu senatorul Vergil Chitac.

Numarul cazurilor de coronavirus in Romania creste de la un moment la altul. Barbat din Timisoara, al 109-lea infectat

Un barbat de 55 ani din Timisoara a fost confirmat cu coronavirus. Bilantul celor infectati a ajuns la 109.

Coronavirus: Toata Spania intra in carantina, dupa ce numarul cazurilor a crescut cu 1.500 intr-o zi - UPDATE

Spania se inchide la nivel national ca masura impotriva coronavirusului ca parte a masurilor de stare de urgenta, relateaza El Mundo si Cadena Ser, scrie Reuters. Numarul cazurilor de coronavirus din Spania a crescut cu 1. 500 intr-o zi la peste 5. 700, au anuntat oficialii din domeniul sanatatii, relateaza BBC.

Coronavirus in Romania. Numarul cazurilor confirmate a ajuns la 35: doi bucuresteni si o femeie din Covasna

Inca trei cazuri de persoane infectate cu noul tip de coronavirus au fost confirmate, miercuri dupa-amiaza, numarul cazurilor ajungand astfel la nivel national la 35. Este vorba despre: un barbat de 55 ani, din Bucuresti, care a fost in contact cu pacientul din Gerota, asimptomatic, de un barbat de 31 ani tot din Bucuresti, aflat in autoizolare si de o femeie, de 53 ani din Covasna, sosita pe data de 08 martie din Italia.

VIDEO Coronavirus in Romania: Numarul cazurilor confirmate - 59 Sase dintre noii pacienti, intre care 3 cadre medicale, sunt din Hunedoara, imbolnaviti de femeia venita din Italia si plecata din izolare

Numarul cazurilor de coronavirus in Romania a ajuns la 59, cand au fost confirmate 12 noi imbolnaviri. Ultimii sase pacienti - intre care 3 cadre medicale - sunt din judetul Hunedoara, infectati de femeia care a plecat din izolare si s-a plimbat prin judet timp de o saptamana, fiind internata si in doua spitale, fara sa spuna ca a venit dintr-o zona rosie din Italia. Un caz similar este in Capitala, unde fostul politist care fusese internat la Spitalul Gerota a infectat 9 oameni. De la aparitia COVID-19 in Romania, 6 pacienti s-au vindecat. 09 Persoanele izolate la domiciliu, obligate sa anunte echipele care intervin de la cablu gaze electricitate ca sunt intr-o situatie de risc - anunta ministrul Marcel Vela22. 09 Mai multe puncte de frontiera inchise pentru folosirea politistilor in cele aglomerate21. 05 Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 59. 6 pacienti sunt din Hunedoara si au fost infectati de femeia care a plecat din izolare si a fost internata in doua spitale, fara sa spuna ca a venit din Italia .

Coronavirus: Toata Spania intra in carantina, dupa ce numarul cazurilor a crescut cu 1.500 intr-o zi

Spania se inchide la nivel national ca masura impotriva coronavirusului ca parte a masurilor de stare de urgenta, relateaza El Mundo si Cadena Ser, scrie Reuters. Numarul cazurilor de coronavirus din Spania a crescut cu 1. 500 intr-o zi la peste 5.

Numarul cazurilor de coronavirus a ajuns la 47. Ultimul diagnosticat, un barbat care a intrat in contact cu fiul fostului ofiter MAI

Numarul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns in Romania la 47. Ultimii diagnosticati sunt o femeie de 53 de ani si un barbat de 45, cu domiciliul in Bucuresti. Femeia a intrat in contact cu.

118 infectati cu coronavirus in Romania. Numarul cazurilor creste de la o ora la alta

Numarul persoanelor infectate cu COVID - 19 a ajuns, in Romania, la 118. Alte doua cazuri confirmate, sambata, de persoane cu coronavirus.

Numarul cazurilor de coronavirus in China este din nou in crestere

Dupa ce 4 zile consecutive numarul cazurilor de infectare cu coronavirus s-a aflat in scadere, China a raportat din nou o crestere. Cauza ar fi chiar cetatenii care au calatorit in alte state.

UPDATE Alte 6 cazuri de infectare cu coronavirus confirmate in Romania. Bilantul a ajuns la 70

Alte sase cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate in Romania, bilantul imbolnavirilor ajungand la 70. Este vorba de trei barbati si o femeie din Constanta, si un barbat si o femeie din Mehedinti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )