Libnet.ro
UNICEF

01:05

Protest 10 august. Prima coloana de masini cu romani veniti pentru miting, intampinata la granita cu aplauze

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Protest 10 august. Prima coloana de masini cu romani veniti pentru miting, intampinata la granita cu aplauze

Zeci de persoane, majoritatea din Oradea, i-au asteptat in vama Bors pe primii romani care au venit in mod organizat, in coloane de masini, in tara pentru mitingul de vineri, din Bucuresti, scrie Digi24 . continuă pe Wall-Street Ro

Protest 10 august. Barbatul care s-a autointitulat adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august, cercetat de DIICOT

Ovidiu Grosu, cel care s-a autointitulat adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august si i-a indemnat pe protestatari sa recurga la acte de violenta impotriva fortelor de ordine, a fost pus sub acuzare de procurorii DIICOT.

Protest 10 august. Federatia Romanilor de Pretutindeni, marcata de controveste, dupa ce a cerut anularea autorizatiei pentru mitingul Diasporei

Federatia Romanilor de Pretitudineni FRP) se afla in centrul unor controverse, dupa ce, cu doar cateva zile inaintea protestului de pe 10 august a cerut anularea autorizatiei, obtinuta cu greu de la Primaria Municipiului Bucuresti.

FOTO Coloana de masini cu romani din Diaspora care vin la protestul din 10 august, la granita franco-britanica

Au mai ramas doar doua zle pana la protestul romanilor din diaspora pentru care s-au pregatit atat participantii, cat si autoritatile statului. Ceea ce a inceput ca o contra-reactie in mediul online fata de mitingul PSD din iunie este pe cale sa se concretizeze intr-o manifestatie la care vor participa mii de persoane. Cel putin la asta se asteapta organizatorii protestului Pe 10 august, toti romanii vin la Bucuresti! .

Protest 10 august. Avertisment fara precedent transmis de Jandarmerie: Nu ne jucam si vom lua masuri

Jandarmeria a lansat joi dimineata, in mod neobisnuit, o serie de avertismente cu privire la mitingul de vineri din Piata Victoriei la care sunt asteptati romanii care muncesc in strainatate, scrie G4Media .

VIDEO Prima coloana de masini cu romni din Diaspora, veniti n tara pentru mitingul din 10 august, ntmpinata n Vama Bors de cteva zeci de persoane. Vrem o tara ca afara, democratie reala

Prima coloana de masini cu romani din Diaspora, veniti in tara pentru mitingul din 10 august, a fost intampinata, miercuri seara, in Vama Bors de cateva zeci de persoane.

Prima coloana de masini cu romni din Diaspora a ajuns n Huedin si se ndreapta spre Cluj: Uniti salvam toata Romnia

Coloana de masini cu romani din Diaspora veniti in tara pentru mitingul din 10 august si care a ajuns miercuri seara in Vama Bors se afla joi in Huedin, indreptandu-se spre Cluj.

Protest diaspora: Cine isi asuma responsabilitatea pentru mitingul din 10 august

Pe data de 10 august este programat de cateva saptamani un protest diaspora. in teorie, ar fi trebuit sa se adune un milion de romani din tara si din strainatate. Din pacate, detaliile organizatorice pericliteaza mitingul de vineri. Federatia Romanilor de Pretutindeni a postat pe Facebook in urma cu aproximativ o luna primele detalii referitoare [].

Primaria Capitalei, notificata in privinta protestului din 10 august

PACT pentru Romania a notificat Comisia de ordine publica din cadrul Primariei Capitalei referitor la organizarea unui protest pe data de 10 august, in Piata Victoriei, dar nu isi asuma rolul de organizator, a pr.

Dialog halucinant la Sinteza Zilei cu organizatorul protestului din 10 august

Update: Dialog halucinant la Sinteza Zilei cu Emanuel Cioaca, care spune ca este convins ca la mitingul din 10 august vor veni peste 1 milion de romani. Am primit protocolul dupa ce am aparut in.

Romanii din diaspora se intorc in tara pentru protestul din 10 august. Va asteptam pe toti, sa incercam sa facem o schimbare in viitorul nostru (FOTO)

Tot mai multi romani care muncesc in strainatate se intorc in tara si anunta ca vor participa la mitingul din 10 august. Pe retelele sociale sunt postate tot mai multe fotografii si clipuri in care.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )