Libnet.ro
UNICEF

01:05

Update Scandal urias in USR in competitia pentru functia de Presedinte. Dan Barna ales Presedinte

România Liberă România Liberă,
Update Scandal urias in USR in competitia pentru functia de Presedinte. Dan Barna ales Presedinte

Update Dan Barna a fost ales Presedinte USR, pe grupul intern USR se cere anularea alegerilor si re. continuă pe România Liberă

Ion Popa - candidatul ALDE pentru functia de presedinte al Senatului

Senatorul Ion Popa este propunerea ALDE pentru functia de presedinte al Senatului, a anuntat, marti, liderul formatiunii, Calin Popescu-Tariceanu, informeaza Agerpres.

Dana Girbovan, refuzata de Iohannis pentru functia de ministru al Justitiei, poate reveni in magistratura, a decis CSM O judecatoare a cerut sesizarea Inspectiei Judiciare

Dana Girbovan, care a demisionat din magistratura, apoi a revenit asupra demisiei intrucat nu a fost acceptata de presedinte pentru functia de ministru al Justitiei, poate reveni in functia de judecator, a decis, marti, Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Viorica Dancila: L-am sustinut pe Dacian Ciolos pentru functia de comisar. As vrea sa vad aceeasi abordare

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca ar dori ca propunerile din partea Romaniei pentru functia de comisar european sa fie sustinute de toti reprezentantii din Parlamentul European, adaugand in context.

Dancila, despre o posibila respingere a Rovanei Plumb si a lui Dan Nica pentru functia de comisar: Nu am vazut nicio informatie oficiala

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, la Mioveni, ca nu a vazut nicio informatie oficiala cu privire la respingerea celor doua propuneri trimise de ea la Bruxelles pentru functia de comisar, respectiv Rovana Plumb si Dan Nica.

EurActiv: Dan Nica si Rovana Plumb ar fi fost respinsi pentru functia de comisar european. Care ar fi urmatoarea propunere si ce portofoliu ar putea primi Romania

Propunerile Vioricai Dancila pentru postul de comisar european, Dan Nica si Rovana Plumb, ar fi fost respinse, potrivit EurActiv. com. Sursa citata noteaza si ca, in aceste conditii pentru postul de la.

SURSE: Ramona Manescu, alternativa pentru functia de comisar european

Dan Nica si Rovana Plumb ar urma sa fie respinsi de comisiile din Parlamentul European Parlamentul European va demara in perioada urmatoare audierile persoanelor nominalizate de fiecare stat membru al Uniunii Europene pentru ocuparea unei functii de comisar european. Pana in acest moment, singura tara care nu s-a hotarat cu privire la persoana nominalizata este Romania, desi termenul limita acordat de Ursula von der Leyen a expirat pe 28 august.

Ponta lupta pentru functia de premier cu traseisti din PSD, folosind acelasi plan de tip USL

Ponta se implica in picarea Guvernului Dancila pentru a revendica de la Iohannis functia de premier .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )