Libnet.ro
UNICEF

07:45

UPDATE Seful Interpol, cautat de toata lumea dupa ce a fost dat disparut de sotie. El ar fi fost ridicat de autoritatile chineze imediat dupa aterizarea la Beijing

Adevărul Adevărul,
UPDATE Seful Interpol, cautat de toata lumea dupa ce a fost dat disparut de sotie. El ar fi fost ridicat de autoritatile chineze imediat dupa aterizarea la Beijing

Politia franceza a demarat o investigatie dupa ce sotia lui Meng Hongwei, directorul Interpol, l-a dat disparut pe sotul ei, au declarat vineri surse din politie. continuă pe Adevărul

Seful Interpol, cautat de toata lumea dupa ce a fost dat disparut de sotie. Politia franceza a deschis o ancheta

Politia franceza a demarat o investigatie dupa ce sotia lui Meng Hongwei, directorul Interpol, l-a dat disparut pe sotul ei, au declarat vineri surse din politie.

UPDATE Seful Interpol a disparut dupa ce a plecat n China, tara sa natala, politia franceza a deschis o ancheta

Politia franceza a demarat o investigatie dupa ce sotia lui Meng Hongwei, directorul Interpol, l-a dat disparut pe sotul ei, au declarat vineri surse din politie, pentru Reuters. 14 Anchetatorii considera ca disparitia este ingrijoratoare, au declarat Reuters surse din politia franceza. 55Interpolul spune ca localizarea lui Meng este o problema a autoritatilor relevante, atat din Franta, cat si din China.

Rasturnare de situatie! Toata lumea a ramas cu gura cascata: S-a reinnodat legatura dintre Stefan Banica jr si Zana surprizelor!

Desi s-au despartit de ani buni, Stefan Banica jr si Andreea Marin mai au inca lucruri care ii leaga. Astfel, cantaretul a fost suprins in trafic la volanulul unui BMW M4 cabriolet, aceeasi.

ALERTA in Dolj! Un baiat de 6 ani este cautat de politisti dupa ce a disparut de acasa (FOTO)

Un baiat din comuna Rast, judetul Dolj, in varsta de sase ani, este cautat de politisti dupa ce a disparut de acasa, vineri, in jurul orei 18:00. Manuel Catalin Bora, de 6 ani si 11 luni, a plecat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )