Libnet.ro
UNICEF

23:00

Seful Interpol, cautat de toata lumea dupa ce a fost dat disparut de sotie. Politia franceza a deschis o ancheta

Adevărul Adevărul,
Seful Interpol, cautat de toata lumea dupa ce a fost dat disparut de sotie. Politia franceza a deschis o ancheta

Politia franceza a demarat o investigatie dupa ce sotia lui Meng Hongwei, directorul Interpol, l-a dat disparut pe sotul ei, au declarat vineri surse din politie. continuă pe Adevărul

UPDATE Seful Interpol, cautat de toata lumea dupa ce a fost dat disparut de sotie. El ar fi fost ridicat de autoritatile chineze imediat dupa aterizarea la Beijing

Politia franceza a demarat o investigatie dupa ce sotia lui Meng Hongwei, directorul Interpol, l-a dat disparut pe sotul ei, au declarat vineri surse din politie.

Seful Interpol a fost dat disparut de sotie, politia franceza a deschis o ancheta

Politia franceza a demarat o investigatie dupa ce sotia lui Meng Hongwei, directorul Interpol, l-a dat disparut pe sotul ei, au declarat vineri surse din politie, pentru Reuters.

UPDATE Seful Interpol a disparut dupa ce a plecat n China, tara sa natala, politia franceza a deschis o ancheta

Politia franceza a demarat o investigatie dupa ce sotia lui Meng Hongwei, directorul Interpol, l-a dat disparut pe sotul ei, au declarat vineri surse din politie, pentru Reuters. 14 Anchetatorii considera ca disparitia este ingrijoratoare, au declarat Reuters surse din politia franceza. 55Interpolul spune ca localizarea lui Meng este o problema a autoritatilor relevante, atat din Franta, cat si din China.

Directorul Interpol a fost dat disparut. Autoritatile au deschis o ancheta

Autoritatile franceze au lansat o ancheta dupa ce sotia directorului Interpol, Meng Hongwei, a raportat disparitia acestuia, au indicat vineri surse din politie citate de AFP si Reuters. Sotia lui.

Rasturnare de situatie! Toata lumea a ramas cu gura cascata: S-a reinnodat legatura dintre Stefan Banica jr si Zana surprizelor!

Desi s-au despartit de ani buni, Stefan Banica jr si Andreea Marin mai au inca lucruri care ii leaga. Astfel, cantaretul a fost suprins in trafic la volanulul unui BMW M4 cabriolet, aceeasi.

ALERTA in Dolj! Un baiat de 6 ani este cautat de politisti dupa ce a disparut de acasa (FOTO)

Un baiat din comuna Rast, judetul Dolj, in varsta de sase ani, este cautat de politisti dupa ce a disparut de acasa, vineri, in jurul orei 18:00. Manuel Catalin Bora, de 6 ani si 11 luni, a plecat.

Bodyguard-ul lui Kim Kardashian a fost dat in judecata de compania de asigurari a vedetei

Bodyguard-ul lui Kim Kardashian este dat in judecata de compania de asigurari a vedetei, AIG, pentru faptul ca nu ar fi protejat-o pe acesta in jaful care a avut loc in 2016. Kim Kardashia a fost atacata .

Scandal total la Exatlon Romania: Si-a batut joc de colegi si a fost dat afara! Surpriza uriasa: Cine vine in loc...

Concurentii de la Exatlon au ajuns duminica in fata celei de-a cincea eliminari. Desi a pornit cu un avantaj major, echipa Razboinicilor a fost nevoita sa se desparta de o concurenta. Este vorba despre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )