Libnet.ro
UNICEF

12:45

UPDATE Soferul masinii cu numere anti-PSD a ramas fara permis si placute: Mi se pare un abuz. Cred ca am fost urmarit / Brigada Rutiera: n cauza a fost deschis dosar penal

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Soferul masinii cu numere anti-PSD a ramas fara permis si placute: Mi se pare un abuz. Cred ca am fost urmarit / Brigada Rutiera: n cauza a fost deschis dosar penal

Razvan Stefanescu, posesorul autoturismului cu numarul M. EPSD, a fost oprit de un echipaj de politie in dimineata zilei de luni, care i-a suspendat permisul si i-a ridicat placutele de inmatriculare, desi Ambasada Suediei a precizat ca acestea sunt valide in toate tarile UE, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Posesorul masinii cu numar anti-PSD a ramas fara permis si fara placute de inmatriculare (FOTO)

Posesorul masinii cu numarul M. EPSD a ramas fara permisul de conducere si fara placutele de inmatriculare. Razvan Stefanescu a fost oprit, luni dimineata, de un echipaj de politie, iar ulterior.

Posesorul masinii cu numar anti-PSD a ramas fara permis si fara placute de inmatriculare si s-a ales cu dosar penal: Mi se pare un abuz. Eu cred ca am fost urmarit (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Barbatul care conducea o masina cu un numar de inmatriculare cu un mesaj injurios anti-PSD s-a ales cu dosar penal conducere pe drumurile publice a unui vehicul inmatriculat in alt stat care nu.

UPDATE 2: Posesorul masinii inmatriculate ,,M..E PSD anunta ca a ramas fara permis si placute

Razvan Stefanescu, posesorul masinii inmatriculate cu numarul M. E PSD sustine ca Politia Rutiera Bucuresti i-a ridicat placutele de inmatriculare si i-a retinut permisul de conducere la ora 5. 50, noteaza G4Media. ro. Un protest este.

UPDATE 3: Posesorul masinii inmatriculate ,,M..E PSD anunta ca a ramas fara permis si placute

Razvan Stefanescu, posesorul masinii inmatriculate cu numarul M. E PSD sustine ca Politia Rutiera Bucuresti i-a ridicat placutele de inmatriculare si i-a retinut permisul de conducere la ora 5. 50, noteaza G4Media. ro. Un protest este.

Posesorul masinii inmatriculate ,,M..E PSD anunta ca a ramas fara permis si placute

Razvan Stefanescu, posesorul masinii inmatriculate cu numarul M. E PSD sustine ca Politia Rutiera Bucuresti i-a ridicat placutele de inmatriculare si i-a retinut permisul de conducere la ora 5. 50, noteaza G4Media. ro.

Politia romana, declaratii despre soferul cu numere obscene: Numerele de inmatriculare personalizate sunt valabile doar pe teritoriul Suediei

Romanul care a facut valva in Romania cu numarul de masina inmatriculat in Suedia prin care transmite un mesaj obscen anti PSD a ramas fara permis. Politistii de la Rutiera i-au confiscat si.

Soferul masinii cu numar anti-PSD, dupa ce i-a fost deschis dosar penal: Am trecut prin trei tari si am fost oprit si in Romania de trei ori si nu mi-au spus ca e ceva ilegal (VIDEO)

Razvan Stefanescu, soferul masinii cu numar de inmatriculare ce transmite un mesaj impotriva PSD, a precizat intr-o declaratie in direct pentru B1TV ca el a trecut cu respectivul numar de la plecarea din.

UPDATE Soferul masinii cu numere anti-PSD anunta ca a ramas fara permis si placute: Mi se pare un abuz. Cred ca am fost urmarit / Cnd am nmatriculat-o am consultat DEX-ul

Razvan Stefanescu, posesorul autoturismului cu numarul M. EPSD, a fost oprit de un echipaj de politie in dimineata zilei de luni, care i-a suspendat permisul si i-a ridicat placutele de inmatriculare, desi Ambasada Suediei a precizat ca acestea sunt valide in toate tarile UE, transmite Mediafax.

Soferul masinii cu numarul M..E PSD are dosar penal si a ramas fara placutele de inmatriculare - VIDEO

Politistii de la Brigada Rutiera au intocmit dosar penal pe numele barbatului, de 45 de ani, soferul autoturismului inmatriculat in Suedia cu numere personalizate. Potrivit Biroului de presa al.

Soferul masinii cu numarul anti-PSD risca sa ajunga la inchisoare. De ce a ramas fara permis

Proprietarul autoturismului Audi cu numarul mu*e PSD a ramas fara permis de conducere, dar si fara placutele de inmatriculare. in aceste momente, Razvan Stefanescu se afla la Brigada Rutiera Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )